-->

19.2.2016

Kevättä ilmassa

H&M bleiseri| GT toppi| H&M housut | Seppälä saappaat | Ray Ban aurinkolasit

Ihanaa alkanutta viikonloppua taas jälleen! Mä oon tänään selaillut ihan innoissani Instagramista ja muista some-kanavista ihania vanhojentanssikuvia ja palasin hetkeksi jopa muistelemaan omia tansseja kolme vuotta sitten, josta oon tehnyt postauksenkin. (Silloin oli muuten lunta ja pakkasta.) Oi, jos tanssitte wanhoja niin toivottavasti teillä oli superihana prinsessapäivä! ♥ Innoissani olin oikeastaan myös abien puolesta penkkareista, sillä eilen meidän luentoa elävöitti ihan suoraan meidän luokan ikkunan alta Bulevardilla kulkevat penkkarirekat!

Mulla ja monella muulla eteläsuomalaisella alkoi tänään talviloma ja kovan kiirejakson jälkeen onkin luvassa nyt monta päivää vapailua (haha, en kestä näitä sanojani). Tultiin itseasiassa just mökille, sillä haluttiin lähteä heti tänään koulun päättymisen jälkeen matkaan jotta päästäisiin huomenna jo johonkin rinteeseen. Hiihtolomasuunnitelmat näyttää uhkaavasti kyllä vähän muuttuvan, sillä tuo keli ei edes puolivälissä Suomea näyttäisi kovin houkuttelevalta laskuhommiin, mutta täytyy toivoa parasta ja ehkä asennoitua vähän huumorilla.

Nämä postauksen kuvat otettiin pari päivää sitten, jolloin fiilis puolestaan oli oikein keväinen. Kuvista kyllä huomaa, että tuuli puhalsi hirmuisesti ja sekoitti hiukset aivan täysin, haha. Kevään lähestyessä vaaleat sävyt alkaa inspiroimaan taas ihan eri tavalla pukeutumisessa. Oon hyvin pitkälti fiilispukeutuja, niin sen kyllä huomaa, että auringon paistaessa myös päälle tulee puettua paljon keväisempiä vaatteita. Huomaatteko te itsessänne samanlaisia piirteitä? (Pakko mainita, että oli tuossa tietysti vielä talvitakki päällä muuten ulkona liikkuessa, ei sentään ihan bleiserikeli vielä, haha.)

Nautitaan lomasta tai viikonlopusta, jos lomat on vielä edessäpäin tai jo pidetty! xoxo

6 kommenttia:

 1. Aivan ihana asu, toimii todella hyvin yhteen! Mun mielestä oot kehittynyt myös kirjoittajana :)

  http://emmikristiinan.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla, että oot tota mieltä! :)

   Poista
 2. Mulle tuli ihan järkyttävä ikävä omia wanhoja ja penkkareita, kun oon kattonut tän vuotisia kuvia... En usko miten noista on jo niin pitkä aika :-D Sulla oli muuten ihana mekko wanhoissa!

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva asu! Ihanan freesi, kun niin vaalea :) Tuli ihan kevätfiilis haha

  www.onrooftop.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle! Todellakin kevätfiilis tulee :)

   Poista