-->

26.2.2016

Lomaviikon suosikit

Talvilomaviikko alkaa mun osalta olla lopuillaan ja huomenna odottaakin paluu töihin viikonlopuksi ja sen jälkeen kouluun. Toisin kuin joululomalla, mulla on nyt ollut ihan hirveästi hommia hoidettavana, eikä kuluneesta viikosta voi oikein edes lomana puhua. Normaaliin arkeen verrattuna sellainen aikatauluttomuus on kuitenkin ollut aika luksusta!

♥ Koska kyse on ollut talvilomasta, oon tietenkin yrittänyt nauttia mahdollisimman paljon ulkoilemisesta. Aloitettiin tosiaan loma mökkeilemällä, ja vietettiin viikonlopun aikana kolme päivää rinteessä. Kotiuduttua meillä hoidossa oleva koira on taas pitänyt huolen säännöllisistä happihyppeluistä, ja mietinkin tänäkin aamuna, että ilman koiraakin pitäisi vaan ulkoilla enemmän!

♥ Ihan ensimmäisenä päivänä kotona lomaillessa hoidin pois alta hoitamattomia asioita, joiden tekemistä oon lykännyt ajattelemalla, että lomalla sitten. Oon sellainen, että haluan yleensä tehdä hetikaikkinyt, mutta jos hommia on ihan hirmuisesti niin toki on pakko priorisoida. Nyt kuitenkin järjestin vaatekaapin ja heittelin taas turhia pois, ompelin muutamia juttuja sekä silitin vaatteita. Ainakin mulle tulee tosi hyvä olo siitä, että tietää kaappien olevan järjstyksessä, tuntuuko muista samalta?

♥  Oon kokkaillut erilaisia ruokia päivittäin ja syönyt terveellisesti koko viikon. Sen huomaa kyllä heti, kuinka fiksu ja säännöllinen syöminen vaikuttaa vireystasoon. Viikon paras lounas oli ehkä maanantaina Messilän huipulla laavulla syödyt eväät, haha.

♥ Kouluhommien ja siivousurakoiden lisäksi viikkoon on toki sisältynyt myös rentoilua, ja yksi hyvä tapa siihen on ainakin lehden lukeminen. Huomasin vähän aikaa sitten Cosmosta hyvän tarjouksen ja tilasin sen pitkästä aikaa itselleni kevään piristykseksi. Lehden lukemisen lisäksi piristystä elämään on tuonut mun uusi, viime viikolla hankittu puhelin. Tiedättekö sen puhtaalta pöydältä aloittamisen fiiliksen uuden puhelimen kanssa? Mulla ainakin uuden puhelimen käyttöönoton yhteydessä tulee karsittua pois vanhoja turhia numeroita, turhia kuvia ja turhia appeja!


Terveellisen ruokavalion noudattamisen yhteydessä oon vaihtanut makeanhimohetkillä herkut esimerkiksi näihin protskupatukoihin, joihin jää kyllä ihan totaalisesti koukkuun, hups. Vähän kirpaisee näiden korkea hinta, ja sen takia näitä ei onneksi kuitenkaan ihan hirveän paljon tuu syötyä. Joskus heikkona hetkenä kuitenkin erinomainen korvike vaikka suklaapatukalle, joten suosittelen kokeilemaan.

2 kommenttia:

 1. Ihanan pirteä postaus! :) Joo mulla on ainakin ihan sama juttu tuon kaappien järjestelyn kanssa, tulee kyllä hyvä mieli kun saa ne järjestykseen ja pääsee eroon kaikesta turhasta!

  Mimski's

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Se on kyllä paras fiilis :)

   Poista