-->

14.2.2016

Ystävänpäiväsunnuntai


Hyvää ystävänpäivää! Mulla on sujunut tämä päivä sen kummempia juhlimatta, kivan rennon sunnuntain tavoin. Heräilin aamulla kaikessa rauhassa, tein kunnon aamupalan jota söin samalla kun kattelin PLL:ää koneelta ja laittauduin rauhassa. Sunnuntaihin kuului myös joitakin koulujuttuja sekä mun serkun 7-vuotissynttärit iltapäivällä. Nykyään kun asuu täällä ns. vähän kauempana (eivät kuulemma usein "isolla kirkolla" käy vaikka vartissa pääsee junalla, haha) muusta perheestä ja suvusta niin tuollaset synttärikemut mihin kaikki kokoontuu on musta ihan superhauskoja.

Eilen vietettiin iltaa sitten vähän ystävänpäivämerkeissä, kun Vilma oli meillä käymässä ja kokkailtiin ihanaa ruokaa yhdessä ja jutskailtiin viime aikojen kuulumisia. Käytiin myös Juhon kanssa ihan illalla katsomassa Tennarissa Tappajan näköinen mies-leffa, josta molemmat tykättiin tosi paljon. Nyt on ekat joululahjaliput käytetty ja vielä olis sitten...kolme paria jäljellä, haha. Leffavinkkejä saa todellakin ehdottaa, musta kun tuntuu aina siltä, että kun noita lippuja on niin tuolla ei pyöri oikeen mitään kiinnostavaa.

Olisin halunnut ystävänpäivän kunniaksi askarrella ja lähettää paljon kortteja, mutta viime ajat on olleet ihan hirmusen kiireisiä enkä ehtinyt sitten toteuttaa mun suunnitelmia. Muutaman kortin askartelin meijän työporukan tytsyille samalla kun katsoin jotakin sarjaa yksi ilta, mutta nekin unohdin sitten lopulta viedä perille saakka joten ystävänpäivätoivotukset menee nyt sitten vähän myöhässä perille. Ehkä tässä tapauksessa se ei niin haittaakaan, musta ihan jokainen päivä voi olla ystävänpäivä.

Nyt jatkan sunnuntai-illan rentoilua ja alan valmistautua levätyn viikonlopun jälkeen huisin kiireiseen ensi viikkoon. Ollaan ihania!  xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti