-->

28.3.2016

Eläimellinen pääsiäinen


Bää, hau ja ammuu! Toivottavasti teidän pääsiäisjuhlinta meni hyvin. Mulla pääsiäinen kului puoliksi töissä, mutta parina vapaana päivänä pääsin nauttimaan karvakavereiden seurasta, haha. Ninnu-koira nimttäin oli meillä taas hoidossa muutaman päivän ja sen lisäksi vierailtiin Haltialan kotieläintilalla, jonne on ihan äskettäin syntynyt paljon karitsoja. Voiei, oltiin mun veljen tyttöystävän kanssa aivan haltioissaan noista pikku otuksista ja kyllä nuo miehetkin joutui myöntämään, että "oli ne aika pehmeitä", haha. Tuolla oli tosi paljon lapsiperheitä ja mietin, että vitsit mikä elämys tuollainen on varmasti kaupunkilaislapsille, ihana!

Eilen sunnuntaina kokoonnuttiin lampaiden silittelyn jälkeen mun vanhemmille kokkailemaan ja syömään sekä hengailemaan koko perheen kesken, mikä nykyään on melko harvinaista. Kellojen siirtämisestä johtuen valoa tuntui riittävän niin pitkään, että käytiin vielä illalla läheisen järven rannalla fiilistelemässä upeaa auringonlaskua ja kevätsäätä. Tuon eilisen päivän jälkeen oli niin mukavan rentoutunut fiilis, että tämänpäiväinen työpäivä kului tosi nopeasti.

Nyt jatketaan iltaan katsomalla vähän sarjoja ja herkuttelemalla viimeisillä pääsiäisherkuilla, koska huomenna alkaa dieetti ihan kunnolla. Huomenna odottaa myös paluu arkeen, ja mulla onkin tuossa pöydälle kertynyt iso pino koulutehtäviä...wihii, haha! Mitä te teitte pääsiäisen pyhinä? 

2 kommenttia:

  1. Apuaaa ihania kuvia <3


    ♥ Vilhelmiina Lyydia

    http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

    VastaaPoista