-->

22.3.2016

IlonaiheitaHeisan! Edellä joitakin kuvia viime ajoilta, jotka näemmä on sisältäneet ainakin paljon kukkafanitusta, haha. Kukat on kyllä sellainen ensimmäinen kevään merkki, mikä antaa toivoa luonnon heräämisestä. Pari viikkoa sitten tulin ihan super hyvälle mielelle, kun oltiin kävelemässä syömään opiskelijaravintolaan ja yhdellä sivukadulla sijaitsevalla kukkakaupalla oli tuotu siihen kadulle paljon erilaisia kukka-asetelmia. Siitä tuli niin kesäinen fiilis, vaikka päivä olikin harmaa ja viileä.

Kevättä ja kesää enteilevät myös valoisat aamut, joiden myötä oon alkanut heräämään tosi ajoissa melkein päivittäin ja nauttimaan rauhallisista aamuhetkistä esimerkiksi yllä näkyvän runsaan aamupalan kanssa, mikä auttaa jaksamaan pitkälle päivään.  Tänäänkin aamulla olisin voinut nukkua kahdeksaan asti, mutta olin ylhäällä jo seitsemän jälkeen aivan pirteänä. Oon kyllä ehdottomasti aamuihminen, ja musta aamuissa on jotakin ihanaa, kun päivä on alussa ja paljon aikaa hoitaa asioita. 

Musta on ihana huomata, kuinka kevätfiilis on vallannut myös monia muitakin, ja esimerkiksi monissa blogeissa oon nähnyt postauksia, joissa on mietitty positiivisuuksia ja kiitollisuuden kohteita! Musta tällaiset postaukset on ihanaa luettavaa ja tällainen ajattelu muutenkin kaiken onnellisuuden lähtökohta ja pyrin itekin aina elämään mahdollisimman positiivisesti. Sunnuntaina vierailtiin mun äidin kanssa mun isovanhemmilla, ja viime päivät oon ollut esimerkiksi erityisen kiitollinen siitä, että mulla on vielä ihanat isovanhemmat elämässä mukana!

Mistä te olette olleet viimeaikoina kiitollisia? Tai mikä on teistä juuri tällä hetkellä kivaa? Suosittelen kyllä todella pysähtyä välillä miettimään näitä, sillä elämänasenteella on iso merkitys hyvinvointiin! Ihanaa ja aurinkoista viikkoa kaikille! 

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! :) Tulipa positiivinen fiilis tästä postauksesta ♥ Oon ollut kiitollinen viime aikoina juuri tästä keväästä ja siitä, että suomessa on neljä vuoden aikaa ja sopivasti vaihtelua luonnossa :) Kevät ja kesä vain saisivat kestää hieman talvea pidempään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihana kuulla! :) Neljä vuodenaikaa on kyllä mahtavia, mutta oon samaa mieltä sun kanssa tuosta, että kesä voisi kyllä pari kuukautta enemmän kestää, haha!

   Poista
 2. Ihan vaan jo oman ajattelutavan muuttaminen positiivisemmaksi tekee elämästä kyllä niin paljon mukavampaa! Tällä hetkellä oon superkiitollinen ihan vain siitä, että parin päivän huonovointisuuden ja järkyttävän mahakivun jälkeen heräsin tänä aamuna ilman kipua missään päin vartaloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on kyllä! Ihana kuulla, että on taas hyvä olo sulla :)

   Poista
 3. Oi että sulla on ihana blogi! Kuvat ja ulkoasu on todella raikkaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanni :) Piristit mun iltaa!

   Poista