-->

1.3.2016

Nahkatakkikevät

Zoey M. nahkatakki| Benetton paita| Vila housut | ALDO tennarit| Ray Ban aurinkolasit


Aurinkoinen kevättervehdys kaikille! Maaliskuu tarkoittaa mulle ihan selkeää kevättä, ja ainakin täällä Helsingissä se kyllä myös tuntui tänään siltä. Aamulla kouluun lähtiessä nappasin aurinkolasit mukaan ja vedin ekaa kertaa nahkatakin päälle (en ehkä olisi tehnyt tätä, jos matka ei olisi tuo 200 metriä, mutta anyway, haha), koska aurinko paistoi niin kirkkaasti ja fiilis oli vaan niin keväinen.  

Tänään oli muutenkin tosi hyvä päivä! Koulun ruokalassa oli yhtä mun kouluruokalempparia eli kasvissosekeittoa. Koulussa sain myös viimeisteltyä monta työtä, jotka on roikkuneet viimeistelemättöminä hetken. Kuljin koulun jälkeen kotiin suunnilleen hyppien ja nauraen ja halusin käydä siinä hyvässä fiiliksessä ottamassa nämä kuvat. Käytiin kuvaamassa Ruoholahden kanavalla, jossa en koskaan aijemmin ollut käynyt, vaikka ollaan jo kohta vuosi asuttu tässä ihan lähellä. Haha, uusien ihanien paikkojen löytäminen on niin hauskaa.

Nyt mun täytyisi myöhäisestä ajankohdasta huolimatta kertailla parit asiat vielä huomiseen tenttin, joten taidankin just nyt jättää tämän koneen ja kohta alkaakin jo nukkumaan.

Ihanaa viikon jatkoa! ♥ xoxo

10 kommenttia:

 1. Kiva asu! multa löytyy myös noi samat Vilan pöksyt :>!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nuo on kyllä ihan superhyvät housut!

   Poista
 2. Ihanan keväisiä kuvia! <3

  www.emiliawilhelmiina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Sieltä se kevät tulee! :)

   Poista
 3. Onpa tosiaan ihanan keväisiä kuvia! :) Mä en oo vielä uskaltanut talvitakeista luopua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mäkin palasin toistaiseksi vielä talvitakkiin tämän päivän jälkeen :D

   Poista
 4. Minäkin oon vähän nahkatakkia kaivellut jo esille! Vähän liian kylmä ilma vielä kieltämättä, mutta aruinko houkutteli niin paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekojen kevätkelien myötä tulee kyllä aina fiilis kaivaa kevyemmät vaatteet käyttöön, haha :D

   Poista
 5. Tosi ihania kuvia, jotenkin niistä juuri huokuu kirjoittamasi positiivisuus ja energisyys! ♥ Uudet paikatkin ovat ihania, ja tuntuu usein siltä, kuin niissä tulisi lähes aina jopa parempia kuviakin! Ja pakko vielä sanoa, että oot tosi kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon!:) Ja niimpä, mä alan aina uusissa paikoissa spottailla hyviä kuvailupaikkoja!

   Poista