-->

17.3.2016

Navy x Beige

Zara takki | Aleksi13 huivi | Orsay paita | Guess farkut | Skopunkten kengät | MK laukku

Eilen keskiviikkona mittari hipoi jo kymmentä astetta ja oli ihan huikeaa kuinka aurinko lämmitti selkää kävellessä. Haha, kaivoin mun keväthuivinkin esiin ja yhdistin kevyempään takkiin sekä aurinkolaseihin. Tänään oltiin oikeastaan aika samoissa fiiliksissä kun heräsin aamulla puoli kasilta siihen, että aurinko paistoi niin kirkkaasti suoraan sänkyyn. Tiedättehän sen kesäaamujen fiiliksen, kun aurinko vaan houkuttelee nousemaan? Oon huomannut piristyneeni nyt viime viikkojen aikana ihan huomattavasti ja oikein odotan aamuja, että saa taas herätä uuteen päivään.

Tämän keväisen päivän pyhitin ihan täysin rentoilulle, sillä satuttiin Juhon kanssa olemaan molemmat vapaalla. Niinkuin oon usien maininnut, niin mun viikot tällä hetkellä on usein tosi kiireisiä ja epäsäännöllisiä - en edes muista milloin olisin viimeksi viettänyt sellaista normaalia viikonloppua, haha. Tunnistaako muut opiskelijat samoja piirteitä kalenterissa? Tänään kuitenkin oli sellainen sunnuntaifiilis, kun päästiin muun muassa vähän retkeilemään Luukkiin ja illalla käytiin Juhon vanhempien luona syömässä. Nyt jaksaakin sitten taas muutaman päivän sekä kouluhommia, että töitä.

Haha, olin muuten tänään niin kevätfiiliksissäni, että ostin kotiin kukkia. En tunnetusti ole mikään viherpeukalo, mutta täytyy varmaankin kokeilla vaikka jutella noille tulppaaneille, jos ne vaikka pysyisi kauniina muutaman päivän! Ihanaa loppuviikkoa kaikille! xoxo

2 kommenttia:

  1. Wau miten ihana asu! Rakastan sun tyyliä <3 Niin klassinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva kuulla! Tykkään joo aika klassisesta tyylistä :)

      Poista