-->

30.3.2016

Seilorilook

Zoey M takki | Mango mekko | Björn Borg tennarit | Second Hand huivi

Nahkatakki ja tennarit - niistä on viime aikoina puhuttu paljon ja niiden käyttöönottoa on saanut odottaa innolla jo jonkin aikaa, haha. Tämän päivän asuun yhdistin juurikin nuo kaksi kevään ikisuosikkia alkuvuodesta hankittuun mekkoon ja kirppikseltä löydettyyn huiviin. Musta tuo huivi toi tuohon asuun sellaista keväisyyttä, ja samalla vähän seilorihenkisyyttä. On kyllä ihanaa kun hame ja sukkahousut ei tunnu enää liian kylmältä yhdistelmältä! Ootteko te jo siirtyneet kevyempiin vaatteisiin? Tai ootteko mahdollisesti käyttäneet hameita talvesta huolimatta?

Käytiin äsken katsomassa tuo uusi Onnenonkija-leffa ja tykkäsin siitä ite kyllä tosi paljon. Musta tuollaset suomalaiset komediat on pääosin aina hauskoja ja tässä kun aihe oli vielä hyvinkin läheinen niin hauskaa kyllä oli, haha. Toki tuo leffa kärjistää bloggaamista aika paljon, eikä kukaan toivottavasti tosielämässä ihan tuollaista elämää elä, mutta suosittelen kyllä viihteenä. Onko joku ehtinyt jo nähdä kyseisen leffan? Mä katson elokuvia tosi harvoin, mutta saatiin joululahjaksi niin paljon leffalippuja, että viime aikoina on tullut vierailtua Tennarissa aika usein. Pitäisi kyllä ehdottomasti käydä leffassa useammin, sillä musta se leffateatterin fiilis itsessään on niin kiva, haha. 

Enää on muuten vaan pari yötä Norjaan lähtöön ja iso pino tekemättömiä koulujuttuja odottelee edelleen, uups. Pari seuraavaa päivää tuleekin varmasti kulumaan iloisesti niiden parissa, mutta sen jälkeen odottaa ansaittu loma! Ihanaa loppuviikkoa kaikille! 

4 kommenttia:

 1. Tosi nätti asu ja sopii sulle niin hyvin :)!

  VastaaPoista
 2. Ihana asu! Rakastan sun nahkatakkia, super hieno <3 <3

  http://by-rosejuliet.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♡ Tykkään sen mallista ite myös tosi paljon!

   Poista