-->

10.3.2016

Uudistusvimma

Vila takki| Glitter huivi| BikBol hame| Skopunkten kengät| Furla laukku

Näissä kuvissa näkyy viimeisen kerran mun hirmusen paksut ja pitkät hiukset, nimittäin oon huomenna aamulla menossa kampaajalle - vihdoin. Oon jo monta kuukautta miettinyt, että jotain uudistusta olisi pakko saada, nimittäin mun hiuksia on kirjaimellisesti niin iso määrä, että niitä on vaikea laittaa yhtään mitenkään. Pidänkin niitä usein tylsällä ponnarilla, joka sekin on alkanut mun silmään näyttämään jo jotenkin huonolta. Pitkät hiukset omistavat varmasti tietävät mistä puhun, vaikka faktahan se on, että aina niistä omista hiuksista keksisi parannettavaksi just sen ominaisuuden, mitä niistä ei löydy. Oon alkanut miettiä muutoksia myös värin suhteen, mutta ainakin toistaiseksi on varmasti turvallisinta pysyä tässä täysin vaaleassa. Vähän kyllä jännittää tuo huominen, haha.

Tämä mun kuvissa näkyvä asu oli musta ihanan keväinen, mutta tuon villakangastakin yhdistäminen yhdisti sen takaisin talveen ja tajusin vasta näitä kuvia katsoessa, ettei se ehkä sopinut tuohon päälle kovinkaan hyvin, uups. Mun tekisisi kovasti mieli hankkia jokin vaalea kevättakki, ehkä jokin trenssi, tai ainakin jotain freshiä mun pääosin tummaan takkikokoelmaan. Kovasti haluaisin myös pari uutta huivia ja kengät ja haha, vaikka mitä. Kevään mukanaan tuoma uudistusvimma on jännä ja innostun keväisin aina selailemaan eBaystakin kaikkea jännää, haha. Ootteko te jo hankkineet kevättä varten uusia juttuja? Tai onko joku muu koukuttunut eBayn tai muiden verkkokauppojen selailuun ihan täysin?

Toivottavasti onnistuisin pitämään itseni nyt kurissa tässä uudistusvimmassani! Ehkä aloitetaan nyt niistä hiuksista ja mietitään sitten jatkoa, haha. xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti