-->

4.4.2016

10 random faktaa

1. Pelkään ihan hirveästi kaloja ihan joka muodossa; elävänä, kuolleena ja pannulla. Olen oikeasti hypännyt veneestä veteen kun mun veli nosti kalan vedestä veneen pohjalle sätkimään. Mun pelolla on nimikin - iktyofobia.

2. Kannan vesipulloa mukana minne ikinä menenkin ja mulla on tosi alaston olo ilman sitä. Juon päivittäin noin kolme litraa vettä ja jos veden juonti jää jostakin syystä vähemmälle niin saan hirveän päänsäryn.

3. Yläkoulussa olin kunnon angstiteini; pukeuduin ainoastaan mustaan, mun hiukset oli mustat, kajaali vielä mustempaa ja kuuntelin pelkkää heviä. Enää mussa ei noita piirteitä juurikaan näy mutta rakastan edelleen metallimusiikkia.

4. Pyrin 16-vuotiaana Idolsiin viimeiseksi jääneelle tuotantokaudelle, mutten päässyt laulamaan edes tuomareille kun tuotantoyhtiön tyypit päätti etten ole ihan tarpeeksi kypsä kisaan. Oon muutenkin kyllä harrastanut todella paljon musiikkia, erityisesti laulanut ja soittanut pianoa.

5. Mun oli tarkoitus lukion jälkeisenä välivuotena mennä armeijaan, mutta suunnitelmat muuttuivat kun sain vakituisen työpaikan. Valmistelen kuitenkin edelleen Juhoa inttileskeyteen, joten katsotaan mitä aika näyttää. Idea armeijasta lähti jo ala-asteelta, jossa mua katsottiin hyvin oudosti kun kerroin, että aijon mennä armeijaan ja ryhtyä sen jälkeen poliisiksi.

6. Olen tosi tarkka siitä, että esineet ja asiat ja yleensä kaikki on järjestyksessä. Oikaisen aina jopa pinossa olevat kirjat, tietokoneen näppikset ja kaapissa olevat astiat.

7. Olen suunnitellut tatuoinnin ottamista ala-asteelta lähtien, mutta en vieläkään ole tehnyt sitä. Mun mielessä oli yksi tietty kuva nilkkaan aina siihen asti kunnes täytin 18, mutta mieli muuttui toisenlaiseen ideaan jota harkitsen edelleen.

8. En usko parhaisiin kavereihin. Mulla on elämässäni ollut muutamia sydänystäviä, mutta olen oppinut, että elämäntilanteiden mukana ystävyyssuhteetkin muuttuvat. Nykyään en halua asettaa hyviä ystäviäni paremmuusjärjestykseen.

9. Mulle on tehty yksi "kauneuskirurginen operaatio", kun mun etuhampaat uusittiin viime kesänä. Nyt saan vihdoin kaikkien vuosien jälkeen hymyillä suoraa hymyä!

10. Vannoin lukiossa, etten tule koskaan lähtemään tekniselle alalle ja valitsin opiskeltavat aineet sen mukaan. Päädyin viime syksynä kuitenkin puoliksi vahingossa opiskelemaan konetekniikkaa ja nyt musta tuleekin insinööri. Haha, oon siis elävä "Never say never"-esimerkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti