-->

27.4.2016

Kevään suosikkijuttuja

FITBARIT
Oon aiemminkin tainnut mainita mun himon protskupatukoihin. Normaalit prodepatukat on yleensä aika iso ja kalliita joten niitä ei viitsisi ihan hirveän usein kuitenkaan ostaa. Vähän aikaa sitten löysin kaupasta kuitenkin näitä pieniä protskupatuikoita, jotka on just täydellisen kokoisia ja niiden koostumus ja makukin on just mun makuun. Näitä on siis välillä tullut napattua evääksi kouluun tai töihin.
KUKAT
Muutamia viikkoja sitten ostin kotiin ison kimpun tulppaaneita, mutta mun viherpeukalotaidoillani ne valitettavasti nuupahti ihan parissa päivässä. Kukat toi kuitenkin ihanaa freshiyttä sisustukseen, ja odotankin kesässä innolla nyt myös sitä, että pääsisin keräämään luonnonkukkia kotiin.

KIRJOJEN LUKEMINEN
Mulla tulee aina aikakausia, että luen paljon ja sitten se taas jää. Norjan reissun aikana aloitin paria kirjaa, ja vaikka koulutyöt ja deadlinet on pitäneet mut hyvinkin kiireisenä viime viikot, niin oon aina esimerkiksi iltaisin lukenut muutaman sivun kirjasta. Nyt koulun loppuessa aijon lukea vieläkin enemmän kirjoja, sillä se on musta ihana tapa heittäytyä hetkeksi ihan toiseen maailmaan.

REXONA TROPICAL POWER
Löysin nämä tuotteet (monien muiden suosikkien tavoin) haaliessani ne jonkin kamppiksen innoittamana testiin ja ihastuin näiden raikkaaseen, mutta herkulliseen tuoksuun ihan ensi käytössä. Kun mun kosmetiikkavarastoni näiden tuotteiden osalta hupenee seuraavan kerran, niin tiedän ainakin mitä hakea. Tästä tuoksusta tulee mulle sellainen oikeen kesäinen fiilis joten ihan nappivalinta näin kesäkuukausia kohti mentäessä!

PAPAYA
Tämä ihana satokausihedelmä oli meidän lähikaupassa hetki sitten niin edullista, että ostin näitä kotiin heti. Normaalisti tällaiset "eksoottisemmat" hedelmät on tosi kalliita, mutta on kiva huomata kuinka globalisaatio näkyy ja tällaisiakin herkkuja tuodaan yhä enemmän kauppoihin. Ootteko te maistaneet tuoretta papayaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti