-->

15.4.2016

Kun aurinko vihdoin lämmittääH&M jakku| Vero Moda paita | Tiger of Sweden farkut | Second Hand huivi | DKNY ballerinat

Alkuviikosta oli niin lämmin keli, että kaivoin jo kevyemmät kengät ja takit esiin. Oon usein maininnutkin, kuinka tykkään järjestelystä ja tällainen puolivuosikatsaus asusteissa sai kyllä sellaisen hyvän fiiliksen aikaan. Uskallauidinkin kesäkenkien esiinoton jälkeen jo ulos asti ballerinoissa, tosin toistaiseksi vielä sukkien kanssa. Viikko sitten Tukholmassa bongailin jo ihanan vihreät nurmikot sekä kukkia, mutta täällä ei vielä lämpimistä päivistä huolimatta ihan niin pitkälle ole kevät ehtinyt. Oon kuitenkin toiveikas, että tänä vuonna saataisiin tällaisella ihanalla kevätsäällä varustettu Vappu josta tietysti alkaisi pitkä lämmin kesä ja...haha!

Oon muuten aika onnistuneesti pitänyt shoppailulakkoa koko kevään, mutta nyt ostoslistalle on alkanut kerääntyä vähän sitä sun tätä hankittavaa. Ehkäpä aloitan koulusta alkavan kesäloman muutaman viikon päästä shoppailureissulla. Ensimmäisenä hankittavana on ainakin mustat farkut, sillä näiden kuvien jälkeen mun hyvin palvelleet lemppari-Tigerit repesi lopullisesti käyttökelvottomiksi. En tykkää yhtään farkkujen ostamisesta, sillä se sovittelu ja hiipivä epätoivo kun hyviä ei löydy on välillä turhauttavaa. Olisko jollakin ehkä suositella joitakin hyvin istuvia laadukkaita farkkuja?

Ootteko te jo vaihtaneet kevyempiin vaatteisiin? Tai oonko ainoa, kenellä olisi kova kesävaateshoppailuinto, haha? Tykkään niin paljon tulevan kesän pitsivaatetrendistä ja 70-luvun viboista, oi, en malta odottaa!

4 kommenttia:

 1. Ihana asu :) Ja hyviä kuvia! Etkä todellakaan ole ainoa, jolla haluttaisi jo shoppaamaan :D

  VastaaPoista
 2. Vitsi, siellä päin saa näköjään käyttää jo baltsuja :D Ei vaan täällä Oulussa, tälläkin hetkellä räntää sataa, eikä oo aurinkoa muutamaan päivään edes näkynyt... Tosi kiva asu, en malta oottaa että täällä pohjoisemmassakin pääsee käyttämään kevyempiä vaatteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo Suomi on pitkä maa niin näkee kyllä eron tähän aikaan vuodesta :D Mutta joo on ihanaa kun on ollut jo tosi lämpimiä päiviä, kyllä ne sinnekin tulee :)

   Poista