-->

13.4.2016

Lumene Arctic Aqua

Haluan vinkata teille mun suosikkituotteesta, jonka löysin vähän vajaa vuosi sitten, nimittäin Lumenen Arctic Aqua-voide. Ostin tämän purkin alunperin jonkin tarjouksen perusteella testiin, ja sen jälkeen oon käyttänyt sitä päivittäin aamuin illoin. Syy miksi halusin tätä suositella on se, että tämä on tosissaan niin hyvää, haha! Siis, multa loppui tämä vähän aikaa sitten ja käytin toista mulla ollutta voidetta pari viikkoa tämän sijasta ja huomasin sen eron jotenkin tosi selkeästi niin, että halusin uuden purkin mahdollisimman nopeasti.

Tämä sisältää ilmeisesti siis jotain mineraaleja ja kosteuttaa oikeasti tosi tehokkaasti. Mulla on kasvoissa sellainen sekaiho, ettei tee mieli kovin paksuilla voitella rasvailla, joten tää on musta myös ihanan kevyt koostumukseltaan ja imeytyy tosi nopeasti. Oon testannut tätä myös saunan jälkeen sellaiseen todella punoittavaan ihoon, ja tämä myös tehokkaasti viilensi kasvoja siinä.

Uutena tulokkaana tässä samassa sarjassa ostin silmänympärysgeelin. En oo aikaisemmin oikein käyttänyt mitään silmänympärystuotteita, vaikka oon toki tiedostanut, että sille olisi tarvetta ihan näin kohtuullisen nuorenakin. Päätin kuitenkin tässä parantaa tapani löytäessäni tän tuotteen, sillä mäkin meikkaan lähes joka päivä ja kaikki silmänympärysiholle kohdituva "rasitus" toki vaurioittaa alueen herkkää ihoa. Tämä sisältää samoja ainesosia tuon kasvovoiteen kanssa ja kosteutuksen lisäksi tämän pitäisi toimia tummien silmänalusten vaalentamiseen. Näissä tuotteissa musta hyvää on myös se, että nää on hajustamattomia - näistä jää siis sellainen freshi fiilis!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti