-->

1.4.2016

Suuntana Norja

Huomenna se vihdoin koittaa, nimittäin loma! Oon nyt viimeisen viikon tehnyt kouluhommia pois alta, ja vaikka vielä on tehtäviä jäljellä, niin editysaste alkaa olla jo aika hyvä. Hyvällä omallatunnolla lähdetään siis aikaisin aamulla huomenna ja tulevan viikon saa sitten keskittyä lasketteluun ja hauskanpitoon.

Tykkään matkustamisesta tosi paljon, mutta yksi juttu on, mitä siinä puolestani inhoan - pakkaaminen nimittäin. Nyt aloin pakkaamaan hyvissä ajoin jo muutamaa päivää aikaisemmin mutta silti tuntuu siltä, että oon varmasti unohtanut jotakin... Oon itseasiassa kirjoittanut mun kalenteriin ylös listan, johon oon koonnut sellaiset jutut, jotka täytyy aina pakata. Tykkään muutenkin tehdä aina paljon listoja, ja matkatavaralista on kyllä iso apu, jos joku muukin taistelee saman ongelman kanssa, haha. Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti