-->

25.4.2016

Viikon vappu alkakoon

En oo kyllä koskaan aikaisemmin odottanut vappua näin paljon, kun tänä vuonna, sillä vappu on opiskelijoille aivan erityinen juhla ja tämä vappu siis on mun ensimmäinen opiskelijavappu. Haha, mulla on koko tämä vappua edeltävä viikko täynnä kaikkia tapahtumia ja se tietysti huipentuu sitten vappuaattona Mantan lakitukseen sekä vappupäivänä piknikkiin Kaivopuistossa. Viime vuonna kelit oli ikävän viileät, mutta ainakin viime päivät ovat lupailleet tälle vuodelle kovin aurinkoista säätä!

Tässä ajattelin jakaa muutamat vappuvinkit, joilla yritän ainakin itse taata onnistuneen juhlan!

♥ Muoviset skumppalasit on mulla haalareissa roikkuva vakiovaruste, mutta muillekin hyvä varuste vappuun. Tämän lasin rikkoutumista ei meinaa tarvitse lasisten tai kertakäyttöisten tavoin varoa ja se on vieläpä kevyt kantaa mukana. Itse oon hankkinut omani ClasOhlssonilta jollakin parilla eurolla!

♥ Vappupäivän piknik on hauskinta järjestää isolla kaveriporukalla ja nyyttärimeiningillä, näin ei tule kenellekään suorituspaineita safkoista ja jokainen varmasti löytää jotakin mieleistä. Hyviä piknik-eväitä on musta esimerkiksi pasteijat, wrapit, lihapullat sekä tietysti vappuna munkit - oikeastaan kaikki tuollainen helposti mukana kuljetettava sormiruoka. (Lautasilta haarukoitava ruoka saattaa olla yllättävän hankala vaihtoehto in action, haha!)

♥ Kosteudenkestävä alusta lisää mukavuutta keväisen märällä maalla istuskeluun, minkä lisäksi välttyy myös loppupäivän märissä vaatteissa hengailulta. Oon nähnyt sellaisia muovipinnoitettuja piknik-vilttejä, ja sellainen olisi kyllä ihan must. Tuohon tarkoitukseen käy tosin hyvin esimerkiksi telttapatja (joka on muuten myös lämmin), tai ihan vaan vaikka jätesäkki.


♥  Vappu on teemajuhlana ihan omaa luokkaansa, ja mun kaltaiselle kausi-sisustajalle ihan mahtava tilaisuus päästää ilo irti ilmapallojen ja serpentiinien kanssa, haha! Vappukoristeet on vielä melkeimpä niitä helpoimpia, joten vähemmänkin sisustus-orientoituneet saa helposti vappukoristeilla kodin hyvään tunnelmaan!

Vappu alkakoon, haha!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti