-->

10.5.2016

Jo joutui armas aika ja...


Tänään laulelin suvivirttä kun kävelin lukuvuoden viimeisten tehtävien hyväksyttämisen jälkeen koulun portaita alas, haha! Oli tosissaan ihan sellainen kesäloman alku fiilis, vaikka todellisuudessa aloitin juuri uudessa työpaikassa ja ainakin kuukauden mulla on sitten kaksi työtä - loma kaukana. Käytiin tänään vapaan alkupäivän kunniaksi vähän metroajelulla ja kävelyllä Roihuvuoren Japanilaisessa puutarhassa, jossa vietetään ilmeisesti jotain Japanilaista juhlaakin ensi viikonloppuna. Tuo kukinta oli ihan täydessä loistossaan nyt ja oli kyllä ihanan näköistä - varmasti saanut ihania kuviakin, ellen olisi onnistunut jättämään kameran muistikorttia kotiin, haha, onneksi on kännyköissä hyvät kamerat.

Viimeisen viikon aikana oon viettänyt ihan hirmuisesti aikaa ulkona, sillä säät on olleet vaan niin ihania. Sunnuntaina muun muassa vietettiin ensin Juhon perheen kanssa lounaspiknikkiä ja nautittiin auringosta monta tuntia puistossa. Illalla vielä mentiin sitten mun vanhempien luokse grillailemaan! Eilen puolestani kävin pitkän vapun jälkeen ekaa kertaa lenkillä ja oli kyllä niin vapaa fiilis juosta lyhytlahkeisissa housuissa ja topissa. Tämän viikon sunnitelmissa olisi muuten hakea mun pyörä vanhemmilta tänne kotiin, että voisin muun muassa pyöräillä töihin!

Miten te ootte viettäneet näitä kesäisiä päiviä?

6 kommenttia:

 1. ihana blogin nimi! voi kun pääsisi itsekin tuollaiseen puurtarhaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, haha! Oi se oli niin kaunis kyllä :)

   Poista
 2. Tuo puutarha on kyllä upean näköinen, kivoja kuvia!:) Täällä samoja fiiliksiä kun koulutältä keväältä loppusuoralla, mutta kesä työt alkavatkin heti sitten, mutta onneksi sai kesätöitä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli! :) Kiva kuulla, että oot saanut kesätöitä! Kyllä sitä vapaapäivinä ehtii sitten kunnolla nauttia kesästäkin :)

   Poista
 3. Hei kiva blogi sulla ja kauniita ja raikkaita kuvia! :) Aah toi piirakka näyttää aivan ihanalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ihana! :) Se oli hyvää kyllä!

   Poista