-->

31.5.2016

Kesän harmautta

Bik Bok toppi | Seppälä neule | H&M housut | Furla laukku | Converse tennarit

Kesän lämpöennätys rikottiin tänään, haha, varmaan näin lämmin ei ollut viime kesänä ollenkaan. Kuljen mun työmatkat pyörällä, ja tänään melkein odotin koko työpäivän kotimatkaa ja sitä, kuinka pääsen nauttimaan ulkoilmasta. Hävettää melkein myöntää, mutta ihanista kesäpäivistä huolimatta tulee silti vietettyä aikaa ulkona aivan liian vähän. Töissä tietysti viettää suurimman osan päivästä ulkona, mutta kotiin päästyäkin varsinainen hengailu ulkona jää liian vähälle - oman pihan puutteen vuoksi. Voi kun olisi edes parveke, jossa hengailla mutta ei ole. Tänään käytiin kuitenkin töiden jälkeen kävelyllä fiilistelemässä kesäistä keskustaa koiran kanssa, koska sisällä oli yksinkertaisesti jo niin kuuma, ettei tehnyt mieli jäädä, haha!

Nämä yllä näkyvät kuvat on viikonlopulta, jolloin valitettavasti sattui tähän helleputkeen ne pilviset päivät. Viime viikonloppu oli kyllä niin tekemisentäyteinen kaikkine juhlineen ja koiranhoitoineen,  ja tuleville viikoillekin on suunniteltu jo paljon ohjelmaa - ensi viikonloppuna täytyy varmaan ottaa vähän rauhallisemmin ja viettää vaikka rentoa kotipäivää. Haha, hassua, että kesä alkaa virallisesti vasta huomenna, mutta silti kalenteri on täyttynyt kesäpuuhasta jo ihan huomaamatta melko täyteen. 

Oi, otetaan huomisesta, kesän ensimmäisestä, päivästä kaikki ilo irti. Taas on luvattu hellerajoja hipovia lämpötiloja! Ihanaa viikkoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti