-->

28.5.2016

Mansikoita ja aurinkoisia kesäpäivä

Ihanaista lauantaita kaikille! Mitä teidän viikonloppuun kuuluu? Mä oon tänään taas tapani mukaan herännyt jo seiskalta, haha. Arkisin herään puoli kuudelta joten tänään sisäinen kello herätti ekan kerran samaan aikaan ja lopulta nousin seiskalta selailemaan lehtiä ja nauttimaan aamusta. Oon ehtinyt tänään jo muun muassa tehdä ruokaa, siivota, käydä pyöräilemässä kaupungilla ja kohta ollaan lähdössä mun serkun synttäreille. Ennen sitä on kuitenkin tässä hyvä aika jakaa vähän viime päivien kuulumisia ja kuvia!

Tuoreet marjat, oi niitä saa jo edullisesti kaupoista ja kuulemma kaikki kotimaiset marjat on tämän aikaisen kesän ansiosta tänä vuonna vielä ajoissa, joten kohta herkutellaan niillä! Tänä kesänä aijon ehdottomasti itse kerätä pakastimen täyteen esimerkiksi mustikoita! Tässä kuvassa näkyvässä annoksessa yhdistin kreikkalaista jugurttia mysliin ja mansikoihin. Näin viikolla Anniinaa ja vaihdettiin kuulumisia hengailemalla Eiran rannassa lämpimillä kallioilla. Puhuttiin tuolla siitä, kuinka ihana kaupunki Helsinki onkaan kun näin lähellä keskustaa on tällaisia paikkoja ja kuinka ihanaa on vaan katsella merelle ja nauttia kesästä.

Eilen illalla tehtiin perjantain kunniaksi itse gluteenittomia kasvihampurilaisia. Täytteenä noissa oli kasvispihvin lisäksi cheddaria, pinaattia, tomaattia ja maustekurkkuja...hmm. En oo mikään"roskaruoan" ystävä, mutta esimerkiksi just itse tehdyt hampurilaiset maistuu niin raikkailta, että voisin syödä niitä useamminkin.

Kuljen mun työmatkat päivittäin pyörällä, ja ihanan aurinkoisten ilmojen ansiosta oiken odotan joka päivä sitä kun saa ajaa kotiin ja samalla ihailla luonnon vihreyttä. Musta alkukesä on ehdottomasti kauneinta aikaa kesässä, kun lehdet puissa on jotenkin ehkä vaaleamman ja heleämmän värisiä ja kaikki vihreys tuntuu niin ylelliseltä talven jälkeen.

Askartelin tänään taas pitkästä aikaa synttärikortin. Musta korttien tekeminen on ihanaa puuhaa, ja aina jouluisin teenkin joulukortit itse kaikille. Kohta lähdetäänkin juhlimaan mun serkun pyöreitä vuosia, haha, isot juhlat kyseessä siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti