-->

23.5.2016

Onnellinen

 Vero Moda paita | MK laukku | Zara hame | Din Sko ballerinat

Nämä kuvat on lauantailta, milloin oltiin ihan aamusta kiertelemässä Punavuoressa ja fiilistelemässä rauhallista kesäaamua kun kaupunki ei vielä ihan kunnolla ole herännyt ja on vaan rauhallista. Herään arkisin jo puoli kuudelta töihin joten olin lauantainakin seiskalta ylhäällä ihan automaattisesti ja täynnä virtaa, oi mikä ihana tunne sekin, haha!

Oon viime päivät ollut ihan täynnä positiivista virtaa ja tuntenut oloni tosi onnelliseksi. Mulla loppui työt mun edellisessä työpaikassa ja nyt saan nauttia uudesta kivasta työstä säännöllisillä työajoilla. Myös Juho tekee kesän töitä "virka-aikaan" (haha, niin outoa meille) ja oon vaan niin innoissani siitäkin, että meillä on kaikki viikonloput vapaina puuhailla mitä halutaan.

Mun positiiviseen lataukseen on toki vaikuttanut myös ihanat kesäsäät ja hauska kesätekeminen. Viikonloppuna muun muassa vietettiin myös Juhon serkun tupareita ja juhlittiin myös vähän Norjan laskettelureissun kavereiden kanssa pienen reunionin merkeissä. Niin, ja tuosta seikkailupuistosta kerroinkin jo, haha, oon niin täynnä virtaa ja myös täynnä blogi-intoa, joten kuullaan taas pian! 

2 kommenttia:

  1. Siis wau mikä asu ja WAU mikä blogi! Sait kuule seuraajan :) <3

    VastaaPoista