-->

29.5.2016

Pihajuhlat


Heisan taas kaikille! Takana alkaa olemaan tekemisen- ja juhlantäyteinen viikonloppu, mutta nautin vielä ihanasta ilta-auringosta ja rauhallisesta illasta ennen uutta viikkoa. Mainitsinkin, että juhlittiin eilen mun serkun kymmenenvuotissynttäreitä, mutta näiden juhlien jälkeen meitä odotti vielä toiset kemut. Juhlittiin nimittäin eilen myös yhden kaverin synttäreitä grillailun ja pihajuhlien merkeissä. Oltiin etukäteen tietysti tilattu aurinkoa ja lämpöä, mutta haha, silti keli oli valitettavasti vähän harmaa. Ilta kuitenkin oli onnistunut, ja kyllähän nämä kesäillat on pilvisinäkin onneksi lämpimiä.

Mua harmittaa keskusta-asuminen siltä osin, että tällaisten ihanien pihakemujen järkkääminen on melko mahdotonta. Kesäillat hyvässä porukassa ulkona on vaan parasta, ja vielä kotona asuessa mulla oli itseasiassa tapana kutsua kavereita terassibileisiin ja vielä viime juhannuskin vietettiin mun vanhempien talossa. Tänä juhannuksena olisi tarkoituksena viettää taas mökkijuhannusta pienellä porukalla, joten kyllä kaupunkiasumisen ohessakin onnistuu tämä ulkojuhlinta onneksi.

Aijotteko järjestää pihakemuja kesällä? Oi musta ihana visio olisi kerätä hyvä porukka ja mennä johonkin rannalle hengailemaan...onneksi on vielä paljon paljon kesää jäljellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti