-->

16.5.2016

Sinistä raitaa

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla
 Zoy M nahkatakki| Guess toppi | FURLA laukku | DKNY ballerinat | Second Hand huivi ja housut

Tämän vuoden ensimmäiset kesäasukuvat, there we go! Ootan kyllä niin paljon sitä, että ilmat vielä kunnolla lämpenee, ja pääsee pukeutumaan ihaniin kesäasuihin sekä suunnitellelemaan kaikkea kesätekemistä. Eilen itseasiassa hain mun pyörän vanhemmilta varastosta ja ajoin sen tänne keskustaan. Matkaa kertyi joku 25 kilometriä, hui, mutta oli ihanaa kun oli aurinkoista ja tuoksui niiin keväisen hyvältä. Tänään olinkin sitten töissä pyörällä ja tarkoituksena olisi alkaa pyöräillä ihan päivittäin työmatkoja autolla ajamisen sijasta.

Tässä asussa muuten näkyy monia mun viime aikojen lemppareita, nimittän leveät rennot housut, sininen ja silkkihuivi. Löysin nuo, ja samantyyliset mustat, housut UFF:sta 2 euron päiviltä muutamia viikkoja sitten, haha! Käyn harmillisen vähän kirpputoreilla, ja oonkin itseasiassa kesällä ajatellut lisätä sitä, mutta joskus oon esim noissa UFF:n päivissä käynyt ja sieltä saattaa kyllä tehdä tosi hyviä löytöjä! Mä en välitä niinkään siitä, mistä vaatteet on tai onko ne just tämän kauden mallistoa, vaan enemmän laatu ja mukavuus sekä se, että vaate näyttää kivalta ratkaisee. Tykkäättekö käydä kirpputoreilla? Tai ootteko tehnyt joskus jotain huippulöytöjä?

Nyt UFF:lla on muuten taas nuo tasarahapäivät meneillään jos jotakin kiinnostaa, ja mäkin itseasiassa kävin siellä lauantaina. Voisin ehkä esitellä jossakin postauksessa joitakin mun uusimpia hankintoja, sekä second handina, että uutena. 

Ihanaa ja energistä alkanutta viikkoa kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti