-->

7.5.2016

Uusi silmänrajaussuosikki


Oon välillä vinkkaillut tänne mun kosmetiikkasuosikkeja, ja tässä olisi taas jälleen yksi sellainen. Tämä Lumenen Natural Code Rasberry Miracle eyeliner-kynä on mun uusin huippulöytöni. Ostin tämän testiin kun kaipasin vähän vaihtelua mun vanhalle samantyyliselle versiolle, ja yllätyin heti ensimmäisellä käyttökerralla positiivisesti. Oon käyttänyt tällaisia tussimaisia eyelinereita aina, mutta yksikään mun testaamista tuotteista ei ole hinta-laatusuhteeltaan ollut näin hyvä. 

Tykkäsin tästä linerista siksi niin paljon, että piirtojälki oli todella tasainen ja ohut. Musta tämän avulla on siis helppo piirtää sellaiset ihan ohuet rajaukset tosi tasaisesti, mutta halutessa tämä toimii hyvin myös paksummille rajauksille. Musta tämä pysyy paikallaan myös tosi hyvin, sillä jotkut silmämeikit, ja lineritkin siis, menee helposti päivän mittaan suittuisan näköiseksi. Näiden ominaisuuksien lisäksi tämä tussi on myös kivan ohut ja sopii käteen hyvin - uskon itseasiassa, että tämäkin vaikuttaa siihen, että tasaista jälkeä saa helposti.

Hirveästi miinuksia en tästä tuotteesta oikeastaan keksikään. Jos jotain pitäisi sanoa, niin korkki on aika löyhästi kiinni ja meikkipussissa pyöriessä saattaisi lähteä ehkä herkästi irti. Mä kuitenkin säilytän meikkejä lipaston laatikossa, joten en ole kokenut tätä mitenkään ongelmaksi. Jos etsinnässä siis on uusi eyelineri niin suosittelen tätä kokeilemaan!

2 kommenttia:

 1. Oi miten ihanan värikäs ja raikas blogi sulla on :-) Jään kyllä seurailemaan.. !

  Janica K.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kun tykkäsit, kiitos Janica ♡

   Poista