-->

13.6.2016

Historian havinaa

H&M paita | Furla laukku | Bikbok hame | DKNY ballerinat

Yksi pirteä täällä toivottelee hyvää alkanutta uutta viikkoa. Mulla on tällä viikolla poikkeuksellisesti iltavuoroviikko, joten mulla on ollut, ja vielä on, koko aamu ja päivä aikaa puuhailla kaikkea ennen töitä. Heräsinkin tänään seitsemältä aamulenkille, ja kerrankin mun lenkkipolkuja sai juosta melkeimpä rauhassa. Lisäksi valmistin hyvän aamiaisen ja luin samalla kirjaa nauttien kaupunkikesäaamusta. Nyt oon jo laittautunut, vähän kuvaillut ja siivonnutkin - haha, oon niin innoissani kun aikaisin heräämällä päivästä saa niin paljon irti!

Tällainen rento ja piitkä aamu on muuten hyvä laskeutuminen viikonlopusta arkeen, haha, olisiko mahdollista saada jokaisesta maanantaista tällainen? Viikonloppu meni meillä kyllä rennoissa merkeissä, niinkuin mainitsinkin aikaisemmin. Kirjoittelinkin eilen meidän aavekaupunkireissusta, ja eilen sitten jatkettiin "historiateemalla", nimittäin Helsinki-päivän kunniaksi museoihin oli vapaa pääsy ja me käytiin vierailulla Kansallismuseossa (jossa Juho ei koskaan ollut käynyt). Ehkä tuossa viikonlopussa olikin jo historiaa hetken tarpeisiin, haha.

Historiallisessa miljöössä kuvattiin muuten nämä kuvatkin - Träskendan kartanon puistossa Espoossa nimittäin. Oi, pidän tuosta paikasta tosi paljon ja se siis sijaitsee lähellä meidän molempien lapsuuden koteja. Nyt kuitenkin jatkan aamupäivän puuhastelujani, ja ajattelin huomennakin aloittaa päivän yhtä energisesti juoksulenkillä sillä tällainen energiaboosti on mahtava!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti