-->

24.6.2016

Jäätelökesä: Kolmen kaverin vadelma-valkosuklaajäde


Jälleen uusi jäätelötesti vuorossa, ja tällä kertaa maistelin 3 Kaverin Jäätelöä. Luin tästä kyseisestä jätskistä selaillessani jotakin lehteä ja innostuin tästä sillä jätski on valmistettu Suomalaisista puhtaista raaka-aineista ilman lisäaineita. Tykkäsin tässä kyseisessä jäätelössä erityisesti siitä, että vadelma- ja valkosuklaajäätelöt olivat eri jätskejä sekaisin samassa purkissa; Vadelma oli sorbettina ja isoja oikeita valkosuklaapaloja sisältävä suklainen erikseen. Yhdistelmä oli musta samalla sopivan makea, mutta silti todella raikas. 

Plussapuolina haluan mainita myös hyvän hinta-laatusuhteen, nimittäin tällä puolen litran purkilla oli hintaa jotain vähän yli neljä euroa, kun taas jotkut vastaavat saattavat maksaa jonkun seitsemän euroa.Vadelma-valkosuklaajäätelö oli mun ensikosketus tähän jätskimerkkiin, ja tykkäsin kyllä tästä sen verran, että ostan varmasti toistakin makua testiin. Ootteko te maistaneet näitä jäätelöitä?

4 kommenttia:

 1. 3 Kaverin Jäätelöt on parhautta, samoin kuin Jymy. Älyttömän hyvää ja kaiken lisäksi suomalaisista puhtaista raaka-aineista valmistettua jätskiä! Ehdottomasti tällaisia lisää kauppoihin, vielä kun saisi näitä vegaanisena niin olisi ihan huikeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ookaan maistanut Jymy-jäätelöä, mutta sitäkin on kyllä testattava :) Oon samaa mieltä, että tällaisia herkkuja kaivataan lisää ja vielä vegaanisena olisi plussaa! Ihmisten makumieltymyksiäkin olisi helpompi muokata "parempaan" suuntaan vastaavilla herkuilla :D

   Poista
 2. Myös Kartanon Meijerin jäätelöt ovat 100% suomalasia sekä aivan mahtavan makuisia! Tuotanto alkoi vasta viimevuonna ja levikki on pientä, mutta meijeri@kartononmeijeri.fi / (03) 424 1000 saa tilattua sekä kaupaan vinkaamaalla sain hyllyyn! Makuina pistaasi, kirsikka, jogurttimango, mansikkajuustokakku sekä oma suosikkini merisuolasuklaa. Suosittelen kokeilemaan!

  VastaaPoista