-->

27.6.2016

Juhannus


Meidän juhannus kului mökkeilyn merkeissä, ja viikonlopuksi saatiin vielä sellaiset ilmat, ettei parempia olisi voinut oikein toivoa. Lähdettiin torstaina illalla kohti Mikkeliä Juhon, mun veljen ja hänen tyttöystävän kanssa ja meidän seuraan liittyi vielä myöhemmin mun sedän perhe. Meidän juhannukseen kuului muun muassa rantasaunassa saunomista, uimista (heitin talviturhin ekaa kertaa pariin vuoteen, haha), grilliruokaa, musiikkia, kesäpelejä ja aattoiltana juhannuskokko.

Mun tärkein to do-juttu mökkireissulla oli juoksulenkki metsässä, ja sen pääsinkin perjantaina aamulla toteuttamaan. Kaupunki-asujalle rauhalliset hiekkatiet ja metsäpolut linnunlaulun ja puiden huminan kuuluessa taustalla on todellista harvinaista herkkua ja nautin joka metristä. Oli myös ihanaa päästä monta kertaa lämpimään järviveteen uimaan, sillä viime kesä oli niin viileä etten uinut ollenkaan. Juhannusviikonloppu oli myös mun kesän pisin lomajakso, haha, joten rentouduin ihan täysillä ja nyt kyllä varmasti jaksankin taas hetken hyvin.

Sunnuntaina juhlin itseasiassa myös mun syntymäpäivää, mutta varsinaiset juhlat olisi tarkoitus pitää vasta ensi viikonloppuna. Oi kesä, ihanaa juhlien aikaa! Miten teidän juhannusjuhlat sujuivat? Vietittekö juhannuksen mökillä vai kaupungissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti