-->

22.6.2016

Juhannusloma

GT paita | H&M jakkuSecond hand hame | Din Sko ballerina

Tänään alkoi juhannusloma. Juu, haha, mun kesän ainoa yli kaksi päivää kestävä vapaa on ihan todellista lomaa. Aamulla töissä muhun iski yhtäkkiä tosi huono olo ja pelkäsin jo hetken tulevani kipeäksi, mutta lähdin kotiin aikaisemmin ja nukuin parin tunnin päiväunet, jonka jälkeen olo oli taas onneksi hyvä. Itseasiassa päikkärit piristi niin, että siivosin meidän kodin iltapäiväpuuhana.

Huomenna aamulla mulla on muutamia asioita kaupungilla hoidettavana ja sen jälkeen aijotaan käydä kaupassa ostamassa juhannuksen ruoat. Ollaan menossa meidän mökille Mikkeliin Juhon, mun veljen ja tämän tyttöystävän, sekä mun sedän kanssa. Viime juhannuksena ei oltukaan mökillä, joten oon ihan innoissani kun nyt päästään. Koko viikonlopuksi ja varsinkin sunnuntaiksi jolloin on mun synttärit, on luvattu vieläpä hyvää keliä ainaisen sateen sijasta.

Minkälaisia juhannussuunnitelmia teillä on? Meidän perinteisiin kuuluvat tietty grillaus, saunominen ja illalla juhannuskokko. Lisäksi haluan ehdottomasti käydä juoksulenkillä rauhallisissa maailaismaisemissa, heittää talviturkin ja paistaa mun synttäripäivän kunniaksi muurinpohjalettuja. Vitsit, en malttaisi odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti