-->

4.6.2016

Kevään löytöjä


Tässä joitakin mun tämän keväisiä löytöjä vaatekaappiin, ja pakko mun on myöntää olevani moniin näistä aika tyytyväinen. Ray Banit löytyi Juholle (mutta oon vähän lainannut) yhdeltä Kampissa sijaitsevalta kirpparilta todella edullisesti. LEEn farkut löysin superhyväkuntoisina UFF:sta 4 eurolla ja tuon raidallisen jumpsuitin tilasin eBaysta. Tämä jumpsuit ei kylläkään sitten sopinut mun vartalolleni ollenkaan, joten ajattelin muokata siitä kesäisen tunikan - tuo malli ja kangas on kuitenkin niin söpöjä, että haluan hyödyntää ne. Musta hyvä juttu just esimerkiks kirpparilöydöissä on se, että niiden edullisuuden takia joitakin vaatteita uskaltaa vaikka helposti muokata itsellensä sopivammaksi.

Oon innostunut ihan superpaljon kirpputoreilusta ja kerroinkin aikaisemmin, että kesäsuunnitelmissa olisi aktiivisemmin kierrellä kirppareita. Varsinkin keskustan kirppareilla saattaa tehdä superhyviä löytöjä kun alueella asuu paljon hyvätuloisia ja tyylikkäitä ihmisiä, haha! Ootteko joskus tehneet joitakin huippuja kirpparilöytöjä? 

Me asutaan ihan lähellä monien tietämää Hietsun toria, jossa pidetään kesäviikonloppuisin suosittua ulkokirppistä - sinne täytyy ainakin suunnata useina kesäaamuina. Tuolla kirppiksellä kannattaa muuten nimenomaan olla ajoissa aamulla liikeellä, sillä parhaat viedään varmasti nopeasti päältä ja monet myyjät on vienyt sinne tavaroitaan kun oon juossut amulenkkiä kahdeksan jälkeen! Kesäaamujen tunnelma torilla on ihan muutenkin sellaisenaan heräämisen arvoinen, joten tässä on hyvä kesäinen menovinkki jos miettii tekemistä.

2 kommenttia: