-->

6.6.2016

Kukkiva Hanko


Hankoon, Helsinkiä pakoon Hankoon...oi siinä on mun lemppari kesäbiisi ikinä, sillä se on mulle niin merkityksellinen. Oon nimittäin viettänyt lapsuuteni kaikki kesät siellä ja rakastan sitä paikkaa ihan todella. Viikonloppuna tehtiin tämän kesän eka reissu Hankoon, ja käytiin muun muassa fiilistelemässä ja pyöräilemässä ympäri kesäkauteen heräilevää kaupunkia.

Ootteko käyneet Hangossa? Jos joku miettii vaikkapa viikonloppulomakohdetta kesälle niin suosittelen kyllä lämpimästi, sillä Hangossa pääsee niin lähelle etelän rantalomatunnelmaa, kun Suomessa yleensä on mahdollista, haha. Pitkät hiekkarannat on ihan mahtavia vaikka juosta aamulenkkiä tai viettää ihan vaan rantapäivää ja kesäisin tarjolla on musta aika monipuolinen ravintolatarjontakin. Niin, ja hienon kaupungin lisäksi luonto on upea!

Haha, puhuin ihan innoissani Juholle, että haluaisin ostaa oman kesähuvilan Hangosta isona, mutta Juhon mielestä Hanko on vaan hämmentävä. Oivoi...ihanan hämmentävä. Mun tämän kesän ehdottomia must-juttuja olisi päästä Hangon Casinolle juhlimaan, katsotaan miten onnistun!

6 kommenttia:

 1. Sulla on ihanan valoisa blogi, tykkään! :) Nää kukkakuvat on aivan ihania <3 Jään seurailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos paljon! :) Ihana kuulla, että pidät tätä valoisana :)

   Poista
 2. Oi miten ihania kuvia! :-)

  http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

  VastaaPoista