-->

7.6.2016

Mikä hävetti ja 17 muuta faktaa

En ymmärrä miten uusavuttomia ihmisiä nykyään on. Bongailen joskus ruokakaupassa mitä oudompia tuotteita, kuten valmiiksi rikotut kananmunat tölkissä ja mietin, että kuka sellaisen oikein ostaa.

Seuraavaksi ajattelin lukea vielä vähän kirjaa, ja sen jälkeen mennä aikaisin nukkumaan.

Viime aikoina oon pyöräillyt päivittäin reippaita matkoja työmatkojen takia ja saanut siitä hyvän fiiliksen.

En osaa päättää haluanko mielummin asua Helsingin keskustassa vai metsäisen rauhallisessa pohjois-Espoossa. Ollaan mietitty, että muutettaisiin takaisin molempien kotiseuduille, mutta toisaalta keskustassa on kaikki palvelut, meidän koulu yms. lähellä.

Muistan ikuisesti sen tunteen, kun sain tietää mun saamastani opiskelupaikasta. Olin yksin kotona ja aloin täristä ja itkeä onnesta - näin ei koskaan ollut aikaisemmin käynyt.

Päivän paras juttu oli kun Juho hieroi mun jumiutuneita hartiota kun katsottiin Salkkareita.

Noloa myöntää että stalkkaan välillä mun vanhoja koulukavereita somessa, ja yritän saada selville miten kenelläkin elämässä menee.

Viikko sitten ensimmäinen asia jonka aamulla herätessä näin oli mun kaverin jakama muisto mun ylioppilasjuhlista, jotka oli olleet päivälleen kaksi vuotta aikaisemmin.

Kaikista pahinta on nähdä, että jollakin läheisellä on vaikeaa eikä itse voi mitenkään auttaa. Oon jotenkin niin empaattinen, että asetun mielessäni melkein jokaisen kerjäläisen asemaan joten voitte uskoa fiiliksen.

Salainen taitoni on e

Jos saisin yhden toiveen, se olisi saada elää mun rakastamien ihmisten kanssa aina. Musta se olisi kaikista tärkeintä.

Minulla on pakkomielle järjestellä tavaroita missä ikinä olenkin. Kotona meillä on jokainen tavara ojennuksessa aina ja jos joku on töissä jättänyt jonkin tavaran vinoon pöydälle niin suoristan sen.

Söin tänään täytettyä uuniperunaa ja salaattia sekä itse leivottua leipää.

Ärsyttävintä on kun joku sama asia epäonnistuu monta kertaa peräkkäin ja usko alkaa loppumaan. Hyvänä esimerkkinä on mun Tangle Teezer hiusharja, joka on niin liukas, että putoaa kädestä hiuksia harjatessa ja uskokaa pois - tuo harja on lentänyt nurkkaan ärsytyksessä usein, haha.

Tekisi mieli jäädä lomalle ja tehdä kaikkia kesäjuttuja kuten rentoutua mökillä ja veneillä. Tänä kesänä nuo jää kuitenkin valitettavasti vain viikonlopun mittaisiksi puuhiksi, sillä olen koko kesän töissä.

Minusta on söpöä kun Juhon koira Ninnu antaa pusuja jos sitä pyytää. (Ovat kyllä aika märkiä sellaisia.)

Hävetti kun kerran väiteltiin Ikeassa siitä, ostetaanko valkoinen vai musta roskakori. Väittelyn aikana sain hysteerisen naurukohtauksen eikä tilanne vaan loppunut vaan riideltiin ja hekotettiin vaikka ties kuinka kauan. Lopulta tilanne päättyi siihen, kun Juhon sisko tuli yllätyksenä samaan aikaan paikalle ja päätti värin meidän puolesta. (Mun väri voitti.)

Olenko ainoa jonka mielestä aamuviideltä herääminen varsinkin kesällä on aivan ihanaa. Tuntuu, kun päivä kestäisi paljon pidempään, kun aamupäivä on niin pitkä.

4 kommenttia:

 1. Onpas sulla todella valoisa blogi, tykkään paljon! :) Jään mielelläni seurailemaan lisää.
  Samaistuin kyllä täydellisesti tuohon pakkomielteeseen järjestää tavaroita, teen itse sitä joka paikassa jopa kaupassa ollessa ja pokaystävän pitää aina muistuttaa, että mä en ole töissä vaan oon nyt se asiakas, että se saa mut lopettamaan sen järjestelyn :D

  http://petrajanica.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten kiva kuulla Petra! :) Haha, juu sama mulla, että kaupassa järkkäilen. Oon ollut vielä kauan töissä myyjänä joten tuo tulee ihan luonnostaan (ihana kuulla, etten oo asian kanssa yksin):D

   Poista
 2. Täällä ilmottautuu myös yks, joka oikeasti rakastaa herätä ajoissa varsinkin kesällä! :D Ps. Aivan super ihanat kuvat :) Jään seurailemaan sun blogia! Tykkään♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla, että säkin nautit aikaisista aamuista :) Ja kiitos paljon Jenna, samaa sanon sun blogista ♥

   Poista