-->

9.6.2016

Pörröpää

Mango toppi | LEE farkut | MK laukku | Secondhand kengät

Haha mun hiukset! Vietin tätä kampausta ennen illan kahdella ranskanletillä ja nukuin kyseinen kampaus päässä, joten aamulla letit avatessa mun hiukstyyliä pystyi kuvailla sanalla afro. Parasta tässä koko hommassa tekee sen, että kyseisenä päivänä päädyin ihan ex tempore kauppakeskusreissulla ottamaan mun uudet passikuvat ja tämä kampaus nyt siis koristaa mun passiani seuraavat viisi vuotta. Se passikuvaaja näytti niitä kuvia, ja kysyi, että onko okei mutta sanoin vaan, ettei passikuvassa voi varmaan koskaan onnistua ja antaa mennä vaan!

Mun edellinen passi on niitä viimeisiä kymmenen vuoden passeja, eli oon siinä kymmenen. Kun oltiin syksyllä Venäjällä, niin siinä kyllä muutama kylmä hiki nousi pintaan kun tulliviranomaiset sielä päässä alkoi tenttaamaan mun synnyinpaikkaa ja horoskooppeja, kun näytin ilmeisesti niin erilaiselta. Onko kenelläkään muulla sattunut jotain outoa passikuvien takia?

Matkustuksesta puheen ollen - mulla on hirmuinen kaukokaipuu. Mulla opiskelee monia kavereita ulkomailla ja tulevana lukuvuonna vielä pari lisää, ja oon kovasti suunnitellut reissuja näiden luokse (jotta saa hyvän tekosyyn lähteä matkalle). Lisäki oon viime aikoina alkanut entistä enemmän miettiä vaihtoehtoa lähteä opiskelijavaihtoon vuoden päästä syksyllä, jännää, haha. Nyt täytyy kuitenkin vaan nauttia tästä Suomesta ja Helsingistä, joka on muuten myöskin aivan upea!

2 kommenttia:

  1. Siis aivan upea asu, ja wau mitkä kuvat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulimpa hyvälle mielelle tästä :) Kiitos paljon!

      Poista