-->

10.7.2016

7 x tuotteet helppoon kesämeikkiin


Näin kesällä varmasti moni vähentää meikin käyttöä, ja niin teen myös minä. Aikaisemmin ollessani asiakaspalvelutyössä mulla oli tapana meikata kuitenkin töihin normaalisti, mutta nykyään mun ainoa meikki töihin lähtiessä on sipaus ripsaria ja kulmaväriä. Jos sitten johonkin lähtiessä meikkaan, niin tänä kesänä mun look on koostunut näistä seitsemästä tuotteesta.

Tuo Maybellinen ripsari on mun moniin edellisiin ripsiväreihin verrattuna todella näyttävä, ja sen lisäksi oon joskus tehnyt vain kapeat rajaukset ripsen tyveen Lumenen ohuella rajaustussilla. (Tuollainen tussi on muuten musta tavallista nestemäistä rajausta helpompi käyttää!) Mun kulmakarvat tarvitsevat myös hieman lisäboostia, sillä vaikka oon jo yli vuoden yrittänyt elvyttää niitä aikaisempien vuosien nyppimisvaurioilta, ne on edelleen melko harvat. Oon käyttänyt kulmien piirtämiseen jo vuosien ajan halvinta (tarjouksessa jopa alle 4 euroa) kaupoista löytyvää Rimmelin kulmakynää, joka musta ajaa asiansa täydellisesti ja pysyy oikein hyvin paikoillaan.

Kun haluan näiden arkimeikkien lisäksi luoda vähän huolitellumpaa lookkia, oon turvautunut neljän tuotteen nopeaan meikkipohjaan. Kirjoittelin tuosta Lumenen CC-voiteesta aikaisemminkin, mutta se on osoittautunut erinomaiseksi kesämeikkivoiteeksi sen keveyden mutta samanaikaisesti peittävyyden ansiosta. Meikkivoiteen lisäksi olen välillä käyttänyt niin ikään aikaisemmin blogissa mainittua Lumenen valokynää sekä meikin kiinnittämiseen saman, CC-sarjan puuteria. (Musta saman sarjan puuterin ja meikkivoiteen käyttäminen on hyvä idea sillä sävyt matchaa keskenään hyvin ja tuotteet on lähtökohtaisesti myös tarkoitettu yhteen.) Kasvoille väriä on puolestaan tuonut Lumenen aurinkopuuteri, joka on ihan täydellisen lämpimän sävyinen, glitteritön ja pehmeästi levittyvä puuteri.

Miten te meikkaatte kesäisin? Tai onko teillä joitakin kesäisiä kesmetiikkasuosikkeja?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti