-->

16.7.2016

Auringonkeltaisena

Vero moda toppi | Rosebullet jakku H&M housut | Din sko ballerinat

Helou ja aurinkoista lauantaita! Takana on kiireinen viikko, sillä oon tehnyt yli yhdeksän tunnin työpäiviä ja onnistunut järkkäämään jotakin ohjelmaa itselleni jokaiselle illalle. Iltaisin ei ole kyllä tarvinnut sitten paljon unta houkutella, mutta voi että, miten hyvältä maistui tänään heräillä rauhassa, selailla blogipostauksia puhelimella (joka tuli kolmannelta, kolmen viikon, huoltoreissultaan torstaina) ja syödä pitkään aamupalaa. Tänään ollaan ajateltu lähteä ehkä pienelle retkelle jos iltapäivällä paistaa aurinko. Minkälaisia viikonloppusuunnitelmia teillä on?

Maanantaina kävin vähän kiertelemässä jo loppusuoralle ehtineitä alennusmyyntejä ja taka-ajatuksena oli löytää vaaleankeltainen bleiseri sekä kirkkaanpunainen rento kauluspaita. Haha, mulle ei ehkä koskaan ole käynyt näin, mutta löysin molemmat.  Onko teillä joku tietty väri josta tykkäätte erityisesti pukeutumisessa? Mä oon kehittänyt rakkaussuhteen tuollaiseen vaaleankeltaiseen sävyyn vaatteissa, sillä se on jotenkin piristävä muttei silti liian räikeä mun melko neurtaaliin tyyliin.

Nyt taidan laittaa koneen pois ja keskittyä rentoutumiseen sekä kauniiseen kesään tuolla ulkona. Töissä kun en oikein näe edes ulos puhumattakaan ulkoilusta, joten nyt täytyy ottaa viikko kiinni, haha. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti