-->

15.7.2016

Jäätelökesä: Helsingin jäätelötehdas

Tässä vinkki Helsinkiin suuntaaville kesälomailijoilla: Stadin parhaat pallojädet tarjoaa Helsingin jäätelötehdas. Oijoi, nämä jätskit on olleet mun suosikkeja pienestä pitäen, enkä kyllä ole ainoa joka saattaa suunnata Kaivariin ihan vaan kyseisten pallojen takia. Muistan kun joskus pienenä iskä osti mulle ja mun veljelle tuollaiset pallot, ja kun tämän näki minkä kokoisia nuo annokset on ja miltä ne maistuu niin niistä taisi tulla myös tämän suosikkeja, haha.

Helsingin jäätelötehtaan valikoimassa on monia vähän erikoisempia makuja, kuten tuossa kuvassa ylempänä oleva kaneliomena. Kuitenkin tavallisetkin maut kuten alempi mansikka, ovat todella täyteläisen ja aidon makuisia, joten eihän näitä voi kun rakastaa. Yksi tuollainen pallo maksaa 4 euroa, ja rahoilleen saa varmasti vastinetta. Me otettiin Juhon kanssa kaksi palloa samaan kuppiin, ja tuolla annoksella puolestaan oli hintaa vähän vajaa 6 euroa. Hyvä idea on siis lähteä vaikka treffeille Kaivopuistokävelylle ja jakaa tuollainen jätskiannos söpösti yhdessä, haha - tuosta meinaa riittää kahdelle!

Kuulemma näitä jätskejä saa tilattua kotiinkin 5 litran pakkauksissa. Haha, vähän tekisi mieli, mutta siinä olisi kyllä aika paljon syömistä..,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti