-->

20.7.2016

Kesäkuulumisia

Kesä on ehtinyt jo edetä reilusti yli puolivälin, sillä tänä vuonnahan kesä alkoi jo vapun jälkeen ja parhaan kelitkin taisi olla juuri toukokuussa. Tässä postauksessa suunnittelin kesäisiä tekemisiä ja oon toteuttanutkin niitä ihan onnistuneesti! Mitä mä sitten oon puuhaillut? Ja mitä te ootte tehnyt kesällä? Musta tämä kesä on taas ollut vähän viileä ja kelien puolesta into tehdä asioita on vähän laskenut, mutta onneksi joukkoon on mahtunut myös tosi hyviä hetkiä.

Uiminen, biitsihengailua ja auringonotto ei ole mun suosikkijuttuja, sillä pidän enemmän aktiviteeteista. Yksi kaunis lauantai-aamu lähdettiin kuitenkin rannalle pariksi tunniksi ja musta kesään kuuluu pehmeällä hiekalla rentoutuminen hyvän kirjan parissa. Uimaan uskaltauduin mökillä juhannuksena, mutta seuraavilla yrityksillä vesi on aina ollut liian kylmää, haha!


♥ Pienet piknikit on ihana tapa nähdä ystäviä ja oonkin monta kertaa töiden jälkeen nähnyt jotakin kaveria pienten eväiden merkeissä kuulumisia vaihtaen ja auringosta nauttien. Mun to do-listalla oli piknik Suomenlinnassa, ja tämä me toteutettiinkin tällä viikolla Anniinan kanssa!

 Kesäisen Helsingin fiilistely on parasta, sillä rakastan tätä kaupunkia näin kesäisin niin paljon! Kaikki merenrannat, kauppatori, vihreät puistot... joskus on vaan kiva kävellä ympäriinsä ja elää hetkessä - ja vaikka bongata tuollaisia suloisia museoraitiovaunuja! Haha, ollaan katsottu Juhon kanssa myös monta Uuno Turhapuro-leffaa viikonloppuisin ja niistäkin pääsee hyvin kesäisen Helsingin tunnelmaan.

 Oon nauttinut rauhallisista aamiaisista viikonloppuisisin, sillä arkisin herään jo viideltä. Toisaalta nautin aikaisista aamuista varsinkin aurinkoisina päivinä kun auringon nousua voi katsella samalla kun pyöräilee töihin. Kaupunki on vielä kuudelta aamulla muutenkin niin taianomaisen hiljainen ja rauhallinen. Suosittelen aikaista aamua ja sen fiilistelyä kaikille, vaikka muuten tykkäisikin nukkua pidempään, se fiilis on ihana!


 Kesään on myös kaiken herkuttelun ja rentoutumisen ohessa kuulunut monia kesäaktiviteetteja! Oon käynyt muun muassa kaksi kertaa pelaamassa minigolffia, kokeilemassa seikkailupuistoa, suppailemassa ja pyöräretkillä. Lisäksi ollaan käyty myös metsäretkillä ja ensi viikonloppuna olisi tarkoitus säiden salliessa lähteä melomaan! Mikä on teidän suosikki kesäaktiviteeteista?  

2 kommenttia:

  1. Tosi kivoja kuvia! Ite oon kans tehny vähän samoja asioita ku sinä:) Noi rauhalliset aamupalat on kyllä ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Niinkö? Juu ne on oikeaa luksusta!

      Poista