-->

19.7.2016

Kimaltavat kesäkynnet


Kesällä tykkään laittaa kynsiä normaalia enemmän. Normaalisti mulla on kyllä aina jotakin neurtaalia lakkaa kynsissä, mutta pieni näpertäminen glitterillä tai erikoisilla väreillä on varmasti osa sitä kesän tuomaa inspiraatiota piristävistä yksityiskohdista haha. Tykkään kovasti juurikin glitteryksityiskohdista kynsissä, mutta hyvän glitterlakan löytyminen on joskus vaikeampaa kuin luulisi. Mulla on monia lakkoja jotka on lopulta jääneet käyttämättä erinäisten "vikojen" takia; väärän värinen pohjalakka, liian vähän glitterhippuja, liian samankokoisia glitterhippuja... Oonkohan vaan liian tarkka vai tunnistaako kukaan muu itseään?

Nyt oon kuitenkin löytänyt tosi hyvän glitterlakan, nimittäin Lumenen Gel effect-sarjan oman. Muistan, että mulla olisi joskus aikaisemminkin ollut saman sarjan eri värinen lakka josta tykkäsin ja käytin loppuun, mutta alkukesästä nappasin tämän sävyn ihan heräteostoksena testiin. Tässä glitterin pohjalla oleva lakka on ihan kirkasta joten sitä voi levittää minkä vain värilakan päälle huoletta, glitterit ovat lakassa eri kokoisia ja lopputulos näyttää mun silmään kivalta. Lakka levittyi myös tosi hyvin ja kuivuessaan jätti geelimäisen, tasaisen pinnan normaalin karkean sijaan. Myös poistaminen kävi yllättävän kivuttomasti, sillä joihinkin hilelakkoihin tuntuisi tarvitsevan suunnilleen dynamiittia, haha.

Ootteko kokeilleet tätä lakkaa? Jos etsii hyvää ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaista glitteriä kynsiin niin suosittelen!

2 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! Itse olen niin huono laittamaan kynsiä, harmi kyllä. Ehkäpä tässä joku päivä uskaltaudu laittamaan omat kuntoon. Ihana blogi muute., tykkään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ihana kuulla, että tykkäät! :) Ehkäpä voisit lakata vaan jollain yhdellä värillä niin se on helppo :)

      Poista