-->

3.7.2016

RLL Newbury Double-zipper shopper


Mulla on jo jonkin aikaa ollut ajatuksena hankkia uusi laukku, ja oon pyöritellyt mielessäni muutamia erilaisia vaihtoehtoja. En aikaisemmin omistanut yhtään mustaa isoa laukkua, ja välillä kaipasin tällaista perusmallista ja kaiken kanssa sopivaa yksinkertaista nahkalaukkua. Lisäksi tarvitsin myös koulukelpoisen, vähän isomman ja jämäkän laukun joka kuitenkin olisi sopiva monenlaiseen käyttöön. Tähän Ralph Laurenin yksinertaiseen klassiseen laukkuun ihastuin itseasiassa jo vuosi sitten, ja nyt päätin omien synttäreiden kunniaksi ostaa sen itselleni lahjaksi.

Oon nyt muutaman kerran käyttänyt tuota, ja tykkään sen ryhdikkyydestä, sekä monista pienistä taskuista jotka lisäävät käyttömukavuutta. Laukku on myös tosi kiva mukana kannettava, sillä sen saa olalle roikkumaan olkahihnasta tai vaihtoehtoisesti sitä voi kantaa kädellä. Valitsin suurimman koon tästä, jotta koulukirjat, kamera yms. mahtuisi hyvin mukaan, ja näin ollen laukku on esimerkiksi shoppailureissulle vähän liian raskas, mutta se tosiaan vetää itseensä todella paljon tavaraa sisään tarvittaessa.

Tiivistetysti oon todella tyytyväinen tähän mun uuteen hankintaan. Se on monipuolinen ja niin kaunis. Musta nahka ja kultaiset yksityiskohdat vaan musta toimii! Haha, ja oikein odotan, että pääsen syksyllä käyttämään tätä koululaukkuana - uudet työvälineethän tunnetusti lisää motivaatiota.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti