-->

27.7.2016

Ruoholahden kanava


Eilen oli ehkä kesän lämpimin päivä täällä Helsingissä, ja töiden jälkeen haluttiinkin Juhon kanssa lähteä nauttimaan kelistä ulos. Käytiin lähikaupassa ostamassa purkki jätskiä ja syötiin se yhdessä Ruoholahden kanavan rannassa. Vinkkasin aikaisemmin kesällä yhdestä suosikkipaikastani kattoterassista, ja tämä Ruoholahden kanava kuuluu niin ikään mun suosikkeihin. Kanavan yli on rakennettu useita siltoja ja tätä paikkaa voisi melkein sanoa eräänlaiseksi Suomen Venetsiaksi, haha. Kanavan rannalta löytyy myös muun muassa useampia terasseja - aika kiva spotti pysähtyä nauttimaan lasillinen. 

Parvekkeettomassa kerrostaloasunnossa asuminen aiheuttaa meillä sitä, ettei olla ulkona läheskään niin paljon, kun oman pihan aikana sillä täällä uloslähtö vaatii aina sen tietyn vaivan. Esimerkiksi ulos ei tule lähdettyä syömään välipalaa tai lukemaan kirjaa siksi aikaa kun ruoka valmistuu - harmi. Oikein stadilaiset kaupunkilaiset ilmeisesti kyllä osaavat hyödyntää Helsingin keskustan laajat puistoalueet, sillä ne ovat aina kauniin päivinä aivan täynnä ihmisiä.

Pitäisi kyllä opetella lähtemään spontaanimmin ulos kaupunkiympäristössä. Aluksi mulla oli suuria ongelmia lenkkeilymaastojen kanssa keskustassa, mutta nykyään pystyn jo melkein mielelläni lähteä juoksemaan kauniita rantoja pitkin joten kaikkeen siis kaiketi tottuu! Haha, mutta niin, jos etsitte sopivaa hengailupaikkaa piknikille, terdeilylle, jätskihetkelle - mille vain, niin suosittelen kyllä ihanaa Ruoholahtea. Kanava on muuten tosi lähellä aikaisemmin mainittua Verkkiksen kattoterassia joten ehkä ne kaksi voisi kokea vaikka samalla kerralla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti