-->

29.7.2016

Toppifarkkukesäasu

Vero Moda toppi | Pepe Jeans farkutRalph Lauren laukku | Seppälä ballerinat

Aurinkoista viikonlopun alkua! Mulla on takana taas tapahtumantäyteinen viikko, sillä oon tehnyt pitkiä työpäiviä ja treffaillut niiden jälkeen monia kavereita. Tänään meidän oli tarkoitus lähteä mökille rentoilemaan, mutta sääennusteiden käännyttyä kovin sateisiksi päädyttiinkin jäämään kotiin. Helsingissä keli onkin upea ja ollaan pian lähdössä ulos syömään ja kaupungille. Oikeastaan musta on ihan mukavaakin jäädä kotiin ilman erityisiä viikonloppusuunnitelmia, sillä lähes jokainen kesän viikonlopuista on mennyt enemmän tai vähemmän suunniteltuja juttuja toteutellen ja nyt alkaakin jo heinäkuun vika viikonloppu. 

Tällä viikolla on saatu nauttia ihanista kesäkeleistäkin taas hetken tauon jälkeen, ja nämä kuvat taitavatkin olla siltä kaikista lämpimimmältä päivältä. Meillä on töissä melko viileää enkä muutenkaan haluaisi olla shortseissa tai hameessa töissä, joten olin pukenut farkut. Ne kuitenkin osoittautui melkoisen lämpimäksi sitten töiden jälkeen, haha - suosittelen vaihtovaatteita. Nuo tuunatut vanhat farkut on kyllä muuten tänä kesänä olleet ne käytetyimmät, sillä rento malli miellyttää tiukkoja farkkuja enemmän viileämmässäkin kesäkelissä.

Millaisia viikonloppusuunnitelmia teillä on? Nyt laitan koneen pois ja lähden ulos nauttimaan kesästä, niinkuin aiheesta viime postauksessa puhuin! 

4 kommenttia:

 1. Onpas simppeli, mutta nätti asu. Ihanat farkut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Elina! :) Nuo farkut on kyllä ehkä onnistunein tuunattu vaate koskaan mun kohdalla !

   Poista
 2. Vau miten ihana ja pirteä asukokonaisuus! :)

  Xx http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista