-->

12.7.2016

Viiden kaverin koru


En juuri saanut enkä halunnut synttärilahjoja mun 21-vuotispäivänä, sillä enemmän arvostan sitä, että sain monet mun ystävät ja perheen meille juhlimaan ja viettämään aikaa yhdessä. Yhden erityisen lahjan kuitenkin sain, nimittäin tämän SNÖ of Swedenin kaulakorun mun viideltä lukioaikaiselta parhaalta ystävältä. Tämän korun viisi kolmiota symboloivat kuulemma nyt näitä viittä ystävää ja vaikka ollaan syksyllä hajaannuttu kirjaimellisesti ympäri maailmaa opiskelemaan niin siinä he ovat. Mun on pakko myöntää, ettei kyyneleet olleet todellakaan kaukana kun sain tämän lahjan, haha - herkkis...ei kai.

Ja voi kuinka tykkään tästä korusta ilman symboliikkaakin. Oon todella huono käyttämään kaulakoruja, sillä mun kaulassa roikkuu aina mun mummilta saamani rippiristi. Kuitenkin joihinkin juhliin joskus vaihdan korua ja tämä on juuri täydellisen hillitty, mutta silti näyttävä tuollaisiin tarkoituksiin. Mun ystävät selvästi tuntee mun maun, ehkä senkin, että pidän todella paljon SNÖ of Swedenin koruista yleisestikin.

Muistatteko ne sellaiset ystäväkorut, joissa joku kuva oli jaettu kahteen eri koruun, joita alakoulussa pidettiin parhaan kaverin kanssa. Haha, tämä on nyt tällainen aikuisempi versio. Ihanat. Kiitos! 

2 kommenttia: