-->

29.8.2016

Hunterit syksyyn


Hiphei ja tervetuloa syksy, minä nimittäin olenkin varautunut kuralammikoihin ja kosteaan keliin, haha! Oon jo monena syksynä kaipaillut kumisaappaita, miettinyt vaihtoehtoja ja lopulta jättänyt homman ajatuksen tasolle ajatuksena, ettei kumppareille kuitenkaan olisi tarpeeksi käyttöä. Oikeastaan etsin pitkään Burberryn tietynlaisia saappaita, mutta koska niiden saatavuus Suomessa osoittautui liian heikoksi niin vaihdoin merkkiä. Oon pitkään ihaillut myös Hunterin luonnonkumisia saappaita ja inspiroitunut kaikista Pinterestin kuvista, joten päädyin lopulta itsekin näihin klassikoihin. Oon varma, että hyvin huolehdittuina näistä on mulle vuosiksi iloa ja ajaton malli toimii aina.

Luultavasti olisin itseasiassa miettinyt kumppareiden ostoa vielä tämänkin syksyn yli ellei Juho olisi yllättänyt mua! Pyörittiin nimittäin Stockalla ihan muissa asioissa ja ajattelin, että voisin samalla käydä testaamassa, miltä nuo saappaat nyt näyttäisi ja tuntuisi jalassa ja siinä sitten haaveillessani hän sanoi, että mennään ostamaan ne, haha! En nykyään oikein koskaan toivo lahjoja edes synttäreinä, mutta tällaiset varmasti käyttöön tulevat, tässä tapauksessa vuosipäivälahjat, tekevät mut kyllä hurjan iloiseksi. Tänään pääsin sadepäivän kunniaksi testaamaan näitä käytössä ensimmäisen kerran ja voi vitsit miten haluaisinkaan yhdistää nämä lähes jokaiseen asuun! 

4 kommenttia:

 1. Miekin haaveilen tyylikkäistä kumppareista, jotka vois sujauttaa jalkaan vaikka töihin lähtiessä! Hunterit käy kyllä moneen asuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kannattaa kyllä hankkia niin ei sadekelillä mene muut kengät pilalle! Haha, oon vasta kerran käyttänyt näitä mutta tajunnut jo sen kätevyyden kun vesilammikkoon voi astella huoletta :D

   Poista
 2. Mä oon aina ihastellut Huntereita muilla, mutta jotenkin en (ainakaan vielä!) osaisi itse käyttää :D En tiedä mikä ihme niissä omalla kohdalla tökkii. Mutta ihanat ne on ja odotan jo sulta asuja näiden kanssa :)

  ♥:llä HENNA M.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli ihan sama syy siihen miksi lykkäsin ostoa niin kauan, eli mietin vaan osaanko käyttää niitä ollenkaan :D Miten kiva kuulla, että odotat asuja! niitä on aivan varmasti tulossa :)

   Poista