-->

11.8.2016

Persikkaista

Mango toppi | Mango farkut LV laukku | DKNY ballerinat

Nyt on mun tyyliin muuten todella värikäs asu. Mulla on aina vaatteita ostaessa tapana kiinnittää huomiota ainoastaan neutraalin sävyisiin vaatteisiin kuten mustiin ja valkoisiin, mutta nyt kesällä päätin löytää kivan paidan jossakin pirteässä sävyssä. Mulla on joskus ollut joitakin tämän Mangon topin sävyisiä vaatteita, ja muistin pitäneeni siitä joten uskaltauduin kokeilemaan tätä, haha! Onko teillä koskaan taipumusta takertua johonkin tiettyyn sävyyn vaatteissa?

Nämä alkaakin varmaan olemaan viimeisiä kesäkuvia, sillä jo ensi viikolla koittaa paluu kouluun ja siitä se syksy hiljalleen alkaa. Puhuttiin yksi päivä siitä, kuinka tämä kesä on mennyt jotenkin ennätyksellisen nopeasti - siitäkin huolimatta, että se oli käytännössä pisin kesä koskaan alkaen jo vapusta. Oon ollut koko kesän töissä ja tehnyt paljon kivoja juttuja viikonloppuisin, joten en oikeastaan edes koe, että olisin jäänyt kaipaamaan jotakin. Päinvastoin odotan innolla jo syksyä ja kalenteri onkin jo täyttynyt huimaa vauhtia. Nautin sellaisesta aktiivisesta ja tekemisentäyteisestä arjesta, ja vaikka kesän rentoilu on kieltämättä ollut mukavaa niin mä oon kyllä valmis! Millaisia fiiliksiä teillä on tulevasta syksystä? 

4 kommenttia:

 1. Joskus on tosi kiva pitää jotain pirteää sävyä yllä ^^ Mä käytän just usein tosi neutraalin sävyisiä vaatteita :D Tosi kauniin värinen toppi ♡

  ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se on tosi piristävää ja pitäisi vaan useammin uskaltaa testata värejä! Kiitos Sini :)

   Poista