-->

4.8.2016

Puetaan päälle kesämekko

GT mekko | Mango vyö LV laukku | Hilfiger kengät

Tuo mekko on yksi kaikkien aikojen parhaimmista löydöistä ja niin mun näköinen ja ihana! Löydän itselleni tosi huonosti mekkoja mun hankalan mallisen kropan takia, sekä osittain myös siksi, etten uskalla testata erilaisia kivoja kuoseja ja malleja. Ihailen usein ihmisten kauniita kesämekkoja ja harmittelen kun en itse onnistu löytämään vastaavia, mutta onneksi mullakin on tämä pitsimekkoni. Tuo mekko itsessäänhän on ihan läpinäkyvää pitsiä, mutta olen ostanut sen alle samanmittaisen tricot-mekon. Tässä asussa musta aina tuntuu niin tyttömäiseltä ja keveältä, haha, syksyn tullen tulee mekkokelejä ikävä.

Nyt kun nämä kesäpäivät kuitenkin vielä ovat täällä, niin hyödynnetään ne! Keksin ainakin viisi hyvää syytä käyttää kesämekkoa ja niitä on varmasti enemmänkin:

Mekko on helppo. Se on vain yksi kaunis vaatekappale, jonka kanssa ei tarvitse miettiä ylä- ja alaosan yhteensopimista. Mekko on myös erittäin nopea pukea päälle kiireisenä aamuna tai esimerkiksi omiaan shoppailureissulle (minä ainakin tuskailen aina sitä pukemista ja riisumista joka sovituskopissa).

Mekko on naisellinen. Jokaiselle kropalle löytyy varmasti jonkinlainen mekko, joka saa jokaisen tytön tuntemaan itsensä prinsessaksi - malleja kun on yhtä paljon kun kantajia. Itsevarmuus kasvaa ihan sekunneissa kun tuntee näyttävänsä hyvältä.

Mekko on mukava. Kun puhutaan tällaisesta rennosta kesämekosta niin hiertävät saumat ja tiukat kankaat voidaan unohtaa täysin ja olla vain. 

Mekko on hellepäivän paras valinta. Kuumana kesäpäivänä hulmuava helma ja väljä kangas ovat varmasti miellyttävä vaihtoehto. Iho hengittää paremmin ja itselläkin on mukavampi olla. Lisäksi mekko suojaa ihoa polttavalta auringolta olematta tukala.

Mekko on monipuolinen. Yksinkertaista mekkoa voi stailata erilaisilla koruilla ja asusteilla lukemattomiin erilaisiin tyyleihin. Sama mekko menee eri stailauksilla helposti sekä juhlaan, että arkeen.cMulla olisi monia ideoita tätäkin mekkoa varten, mutta tämä kesä ei enää edes riitä niihin kaikkiin, haha. 

10 kommenttia:

 1. oiettä rakastuin tuohon mekkoon! ihanan tyttömäinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä just sitä! :D valkoinen pitsimekko on lisäksi tosi monipuolinen :)

   Poista
 2. Tosi kivan kesäinen ja keveä asu! Itsekin oon huono löytämään mekkoja, vaikka ne tosi kivoja onkin :)
  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fiia :) Haha, joo se on jännä miten se on haastavaa vaikka vaihtoehtoja on ihan loputtomasti!

   Poista
 3. Vau miten upea mekko!♥ Sopii sulle täydellisesti :)

  VastaaPoista
 4. Oii mikä ihana kesäinen asu <3 Tuo mekko on todella kaunis kuten säkin! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana mekko! Toi vyö sopii yhdistelmään tosi nätisti, ja tykkään noista kengistä! =) ♡
  www.tiiaemilia.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! :) Nuo kengät on mun suosikit ihan ja jouduin itseasiassa viemään ne suutarille kun ne oli kulunut niin paljon, haha!

   Poista