-->

17.8.2016

Pukeudutaan takaisin kouluun

Ray Ban lasit | Terranova paita | Tiger farkut MK laukku | Topway kengät

Kesä on vaan mennyt hurjan nopeasti ja huomenna onkin mun viimeinen päiväni töissä ennen perjantaista koulunaloitusta (vaikkakaan ikävä tuskin yllättää töiden suhteen, sillä palaan heti tiistaina kun saadaan koulut käytiin). Syksyisin mulla tulee aina inspiraatio pukeutua siistin casuaaleihin asuihin kouluun ja multa löytyykin kaapista jo ehkä liiankin monta kauluspaitaa, haha. Kauluspaidan ja farkkujen kanssa on kuitenkaan vaikea mennä pieleen, joten mikäs siinä. Näissä kuvissa näkyvä paita on luultavasti mun vanhin kauluspaita, jonka olemassaolon olin unohtanut aivan täysin. Käykö teille koskaan niin, että vaatekaappia siivotessa löydätte ihan "uusia" vaatteita? Haha, mulla ei oikeasti edes ole paljoa vaatteita, mutta silti tämä ilmiö toistuu säännöllisen epäsäännöllisesti.

Pakko muuten hehkuttaa noita Tiger of Swedenin farkkuja vähän. Mulla oli aikaisemmin saman merkin mustat farkut, joita käytin niin paljon, että ne kirjaimellisesti repesivät osiin. (Kuitekin vasta kahden vuoden OIKEASTI suurkulutuksen jälkeen - vertailun vuoksi olen saanut toisia farkkuja rikki puolen vuoden jälkeen.) Nyt etsinnässä onkin uudet mustat farkut, enkä niitä etsiessä aijo kyllä enää miettiä mistä ne hankin. Nämä siniset löysin kesäaleista ja oon nyt muutaman kerran viileämpinä päivinä päässyt niitä testaamaan. Voi vitsit miten hyvin nämä farkut, niiden edellisten tavoin, istuvat päälle ja miten mukavalta ne tuntuvatkaan. Mulla on farkkujen kannalta tosi hankalan mallinen kroppa kun timmit jalat ja tasapaksu vyötärö eivät tunnu kohtaavaan missään - niin, paitsi näissä! Jos teillä on samanlaisia pulmia niin suosittelen todella lämpimästi, mutta uskon, että sopivia löytyy kyllä monille muillekin vartaloille.

2 kommenttia:

  1. Vitsit Riikka, ihana kun jätit mulle kommenttia, tykästyin kans sun blogiin! <3 täytyy siis laittaa sun blogi lukulistalle :) ihanaa viikonloppua :)

    VastaaPoista