-->

2.8.2016

Ruususuolahoito


Mun jalat joutuu päivittäin kovalle koetukselle, kun joudun työssäni usein seisomaan paljon ja lisäksi harrastan paljon urheilua kuten juoksua. Uskon, etten myöskään ole ainoa joka myöntää toisinaan jättävänsä jalkojen hoitamisen liian vähälle - niin, ja hetken päästä se näkyy. Viikonloppuna hemmottelin mun jalkoja superhelpolla suolahoidolla, ja olin oikeasti yllättynyt siitä kuinka tehokas se olikaan!

Ensin liottelin mun jalkoja kuumassa kylpyvedessä, johon olin lisännyt noin ruokalusikallisen ruususuolaa. Ruususuolan heleän vaaleanpunainen väri tulee sen sisältämistä 84 mineraalista (joista jokainen on ihmisten elimistölle välttämätön), kyseessä on siis todellinen luonnon oma supertuote. Lämmin ruususuola-jalkakylpy pehmentää jalkoja ja se on erinomainen keino poistaa elimistön kuona-aineita jalkapohjien satojen huokosten kautta.

Jalkojen kylvettämisen jälkeen hieroin jalkoja tahnalla, jonka sekoitin ruokalusikallisista kookosöljyä sekä ruususuolaa. Myös suolahieronta edistää elimistön kuona-aineiden poistumista, parantaa verenkiertoa ja erityisesti; kuorii kuollutta ihosolukkoa pois jaloista. Samalla kun suolakiteet kuorivat jalkakylvyn pehmentämät jalat samettisen pehmeiksi, kookosöljy myös kosteuttaa jalkoja tehokkaasti. Käytän muuten kookosöljyä toisinaan vartalovoiteena, ja se jättää ihon aina todella pehmeäksi kun jaksaa odottaa sen imeytymistä rauhasssa.

Tämän suolahoidon jälkeen mun jalat on olleet pehmeät monta päivää, joten voin kyllä suositella lämmöllä tämän kokeilemista. Tarvittavat ainekset ovat saatavilla jokaisessa lähikaupassa ja toteutus on erittäin helppoa. Jalkahoidon voi vielä viimeistellä vaikkapa teemaan sopivalla vaaleanpunaisella kynsilakalla, niin kuin mä tein, haha!

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihan mahtavalle! :) Tätä täytyy ehdottomasti kokeilla<3

  Xx http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä toimi oikeasti tosi hyvin! Suosittelen kokeilemaan :)

   Poista
 2. Ihana vinkki, pitääpä seuraavalle saunareissulle laittaa kokeiluun *_* <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tämä yhdistettynä saunaan olisi varmasti vielä ihanampi spa-kokemus! :)

   Poista