-->

7.8.2016

Tyttöjen salaatti-ilta


Kutsuin eilen neljä mun kaveria meille istumaan iltaa hyvän ruoan ja viinilasillisen merkeissä. Toteutettiin meidän kokkailut nyyttärimeiningillä ja olttin etukäteen sovittu vähän mitä kukin tuo. Koottiin näistä ainesosista meille sitten tuollainen runsas salaattibuffet, josta jokainen sai sitten koota mieleisensä salaattin. Musta ne ruokakauppojen salaattibuffetit on ihana kun saa monista raaka-aineista valita just sen oman suosikkisalaatin, ja tämä meidän versio oli musta tosi hyvä variaatio siitä. 

Meidän salaattibuffetista löytyi muun muassa salaattipohjan lisäksi, oliiveja, kirsikkatomaatteja, vuohenjuustoa, mansikoita, pinjansiemeniä ja viinirypäleitä. Meillä oli erilaisia hedelmälisukkeita vieläpä niin paljon, että saatiin napsia niitä jälkkäriksikin. Tämä voisi olla hyvä idea siis myös toteuttaa vaikka erilaisilla jälkkärijutuilla, haha, kuin laivan jälkkäripöytä!

Ilta oli muutenkin tosi onnistunut, ja oli ihanaa saada viettää aikaa porukalla, joka parin viikon sisään hajaantuu taas ympäri maailmaa opiskeluiden perässä. Mua harmittaa, kun mulla on enää tosi vähän kavereita pääkaupunkiseudulla vakituisesti, mutta silti on ihanaa huomata, että vaikka kokoonnutaankin harvemmin niin pystytään silti jatkamaan juttua kuin viime kerrasta olisi vain päivä! Mulle sanottiin illan lopuksi, että "Riikan juhlissa on aina niin hauskaa" - oi että, voiko parempaa kiitosta saada 

8 kommenttia:

 1. Ompa tosi hyvän näköstä! Kiva että teillä on ollut mukava ilta! :)

  http://visions-ninni.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. kuulostaapa kivalta! ja nam mitä ruokakuvia :3 nyt tuli hirveä salaatti himo :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, sunnuntaisalaatteja väsäilemään vaan! :)

   Poista
 3. Oii nam mitä herkkuja <3 Niin herkullisen näköisiä. Kelpais kyllä tännekki! :)

  VastaaPoista
 4. Vau miten upeat kuvat ja kuulostaa niin mahtavalle tyttöjen illalle!♥

  VastaaPoista