-->

23.8.2016

Vielä kerran kesämekossaOlin viime lauantaina mun serkun rippijuhlissa, ja kuin tilauksesta saatiin sateisen viikon päätteeksi kauniin aurinkoinen kesäpäivä. Mäkin siis sain tilaisuuden vielä pukea päälle kevyen kesämekon ja nauttia siitä, kun tuossakin asussa tuli lämmin, haha. Huomaatteko muuten mun hiuksissa mitään uutta? Leikkasin niitä taas lisää ja oon tällä hetkellä tosi tyytyväinen pituuteen. Mullahan oli kesän alussa vielä tosi pitkät hiukset, joita juhannuksena leikattiin jo reilusti, mutta silti tuntui siltä, että lisää sai lähteä. Nykyiset hiukset kuivuvat paljon entistä nopeammin, ne on helpompi laittaa ja oon jopa ihan mielelläni pitänyt niitä auki.

Mullahan on koko kesän ollut meneillään pienoinen hiuskriisi paitsi pituuden, myös värin suhteen. Oon viimeksi värjännyt mun hiukset ennen vappua ja koko kesän siis antanut juurikasvun puskea yhä pidemmäksi. Musta tuntuu, että platinatukka ei enää tunnu omalta jutulta, mutta en toisaalta tiedä mitä haluan. Toistaiseksi oon siis nyt tyytynyt luonnon omana dipdye-värjäykseen, haha, ja itseasiassa se alkaa näyttää omaan silmään jo siedettävältä venähdettyään jo melkoisen pitkään pätkään. Hiusideoita kuitenkin siis otetaan vastaan erittäin mielellään!

10 kommenttia:

 1. Aivan superupea asukokonaisuus, olet todella kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihana Saga ♡ samat sanat!

   Poista
 2. Vau miten ihanat kuvat!♥ Rakastuin täysin tuohon mekkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Jenna ♡ Se on mustakin superkiva, ei liian juhlava mutta silti näyttävä!

   Poista
 3. Vitsit miten mielettömän ihania kuvia!! <3 Ja tuo mekko, täydellinen! :)

  http://hennankengissa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Henna! Mäkin tykkään siitä tosi paljon ♡

   Poista
 4. Upea olet! <3 Ja tuo mekko! Aivan ihana (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä miten ihana kommentti! Kiitos paljon Niina ♡

   Poista
 5. Onpa nätti asukokonaisuus! :) Sun hiusten pituus on mun mielestä tosi kiva! Sellaset että niitä pystyy laittamaan kiinni ja esim. laineille jos haluaa monipuolisesti, vaikka pituutta lähtikin ^^.

  ♥ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sini :) Juu nämä on kyllä nyt hyvän mittaiset, just monipuoliset mutta silti entistä huomattavasti helpommat!

   Poista