-->

19.9.2016

Lillemor-pöllö


Oi, katsokaa minkä kirpparilöydön tein vähän aikaa sitten! Mun vanhemmat on saaneet tällaisen samanlaisen retropöllön 90-luvun alussa häälahjaksi ja oon aina pitänyt siitä hurjasti. Oon tiedostanut sen, että kyseessä on tosi vanha esine enkä näin ollen ole koskaan edes ajatellut tällaista mistään löytäväni mutta niin vaan löysin ja alle 40 eurolla joka on vieläpä tosi vähän. Tässä mun pöllössä on ihan pieni särö joka on laskenut sen arvoa, mutta musta se on vaan niin kaunis, etten haluaisikaan sitä myydä!

Onko teillä joitakin esineitä jotka herättää paljon fiiliksiä? Mä myönnän olevani todellinen oldschool-fani ja esimerkiksi halusin vuosi sitten kuljettaa mun ukin lapsuuden sängyn meille eteisen sohvaksi kun mummo oli sitä hävittämässä, haha. Sisustuksessa yleensäkin tykkään sellaisesta vanhan ja modernin yhdistelmästä ja rakastan skandinaavisia selkeitä linjoja ja designia. Musta tämä pöllöpatsas istuukin juuri tähän meidän kodin tyyliin täydellisesti, sillä se on ihanan yksinkertainen mutta silti upea yksityiskohta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti