-->

21.9.2016

Me mennään lappiin

Tänään mulla alkaa loma, ja lähdetään perinteisen etelän suunnan sijasta pohjoiseen. Mietittiin monien monien matkakohteiden välillä aina eteleän lomaviikosta kaupunkilomaan Pariisissa mutta päädyttiin lopulta lappiin, haha. Mä en oo koskaan käynyt Suomen puoliväliä korkeammalla, vaikka oon kovasti halunnutkin. Suuri innostus lähteä katsomaan lapin ruskaa syttyi keväällä kun käytiin katsomassa leffa Napapiirin sankarit 2, ja nyt ollaan sitten tänään lähdössä vaellusreissulle. Voi vitsit oon innoissani, tykkään niin paljon liikkua luonnossa ja oon ehdottomasti aktiivilomailija. Ootteko käyneet lapissa ruska-aikaan?

2 kommenttia:

  1. Oi vitsit! Kelpais kyllä itellekin :) Miehen kanssa usein puhuttu että pitäis lähteä lappiin lomalle mutta ei koskaan olla saatu aikaiseksi :D Ollaan pian oltu 7v yhdessä ja korkein paikka mihin ollaan yhtenä täältä Tampereelta liikuttu on Seinäjoki koska mies asui siellä vuoden.... :D Onks teillä mökki vuokrattuna vai missä yövytte? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ootan niin innoissani tätä kyllä! Vitsit jos teille tulee mahdollisuus lähteä niin sehän ois ihana irtiotto ja mahdollisuus rauhottua luonnossa :) Me mennään Juhon suvun mökille Pyhälle, että ei sen extremempää tällä kertaa mutta kesällä vois olla kiva kokea kunnon erävaelluskin :)

      Poista