-->

28.9.2016

Pyhä-Luosto


Taas oon takain arjessa ja superrentoutuneena oonkin meidän lapinloman jälkeen. Kerroinkin jo Instagramiin postaamassani kuvassa, että koko syyskuun oon lähinnä juossut paikasta toiseen tehden superpaljon asioita ja samalla huomaamattani stressaantunut milloin mistäkin asiasta. Voisimpa siis väittää, että tämä loma tuli aivan täydelliseen kohtaan, sillä ennen tänne lähtöä (miten typerältä tämä nyt kuulostaakin), olin jo jättämässä koko reissua väliin päästäkseni viikolla tiettyihin opiskelijabileisiin ja viikonloppuna töihin. Vaellusreissu keskellä ei mitään kuitenkin palautti mut maan pinnalle ja tällä hetkellä tuntuu taas siltä, että oon täynnä intoa tekemään taas uusia juttuja.

Oltiin siis tuolla pääasiallisena tarkoituksena vaeltaa, mutta yövyttiin kuitenkin ihan mökissä. Vaikka haluaisinkin lähteä useamman päivän pitkälle vaellukselle ja yöpyäkin luonnossa niin nollaa hipovat syysyöt ei kuitenkaan vielä houkutelleet siihen. En laskenut kuinka monta vaelluskilometriä reissussa kertyi, mutta tärkeämpää onkin musta kaikki mitä pääsin kokemaan. Kiipesin kahden eri tunturin huipulle, ja haha, voin kertoa, että se jos jokin on voittajafiilis kun rinkka selässä saavuttaa huipun. Näin ensimmäistä kertaa elämässäni poroja vapaana luonnossa, join vettä suoraan kristallinkirkkaasta tunturilammesta, ihailin uskomatonta ruskan väriloistoa tunturissa ja fiilistelin hiljaisinta hiljaisuutta mitä oon kokenut. Kokkailtiin lounasta joka päivä metsässä ja haha, se on kyllä huippua miten pussipasta tai purkkihernekeitto voikin maistua niin hyvältä.

Kun olin nuorempi niin käytiin usein mun perheen kanssa etelä-Suomessa pienillä vaelluksilla, mutta viime vuosina tämä harrastus on jäänyt valitettavan vähälle - toivottavasti ei tulevaisuudessa. Ootteko te käyneet vaeltamassa? Tykkäättekö retkeilystä?6 kommenttia:

 1. Oi tosi ihania kuvia! Itsekin olen suunnittelemassa reissua lappiin, kun en ole siellä ikinä käynyt ja sun kuvat antoi lisämotivaatiota reissun toteuttamiselle :)

  http://newdaysaara.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Saara! Tämä oli tosiaan mullekin eka kerta mutta suosittelen tosi paljon menemään :)

   Poista
 2. Vautsi mitä kuvia! Ihastuin näihin <3 Olisi kyllä siistiä joskus päästä käymään ihan kunnolla Lapissa, oon käynyt vain Rukalla saakka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva kuulla, että oot tuota mieltä :) Mekään ei hirveän korkealla oltu, mutta kyllä Pyhällä näki jo sitä ihan oikeaa Lappia :)

   Poista
 3. Ihania kuvia! Näin partiolaisena rakastan vaeltamista ja näistä kuvista välittyi tosi ihana fiilis <3

  http://the-happiness-theory.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaeltaminen on kyllä ihanaa nollaamista ja rentoutumista! Kiva kuulla, että kuvat on onnistuneita :)

   Poista