-->

3.9.2016

Raitakesä

Jos pitäisi valita yksi adjektiivi kuvaamaan menneen kesän pukeutumista niin se olisi mun kohdalla raidallinen. Tajusin jossakin vaiheessa, että mun Instagram-feedillä oli varmaan kymmenen raidallista asua peräkkäin, haha, ja jos laskettaisiin raidallisten vaatteiden osuus mun vähissä shoppailuissa niin se olisi varmaan paljon. Mulla on usein pukeutumisessa tietynlaisia kausia, jolloin juuri jokin tietty kuosi, väri tai tyyli miellyttää silmää tavallista enemmän. En ehkä ole ainoa jolla näin tapahtuu? Tänä kesänä raidan lisäksi oon tykästynyt vaaleaan keltaiseen, jonka värisiä vaatteita mulla on viimeksi ollut varmaan jossakin...eskarissa, haha.

Aloin itse asiassa selailemaan menneiden kesien asukuvia ja viime kesänä mun kesän käytetyimmät näyttäisivät olleen sellaiset hyvin laskeutuvaa kangasta olevat topit, sitä edellisenä pitsi ja kultaisena 18-vuotiskesänä varmaankin hieman överiksi vedetty bling, haha. Vanhoja kuvia katsellessa yllätyin täydellisesti myös mun hiuksista - vitsit miten pitkä ja vaalea tukka mulla oli. Jos en muistaisi liiankin hyvin kuinka hankalat metrin pituiset kutrit ovat niin saattaisin jopa alkaa haaveilemaan niitä takaisin, haha! Millaisia "tyylikausia" teillä on ollut tänä kesänä tai aikaisemmin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti